Răspunsurile au fost foarte diferite. În timp ce unii oameni au spus mulțumesc familiei și prietenilor, alții au dorit să le spună un „mulțumesc” celor care le-au dat viață.

„Eu vreau să-i mulțumesc familiei mele pentru că este cea mai minunată din lume, pentru că mereu mă susține și în momentele grele se bucură de succesul meu”, ne-a mărturisit o trecătoare.

„Cred că mamei mele pentru că tot timpul este suport pentru mine. Tot timpul mă ajută cu un cuvânt bun, cu ce poate. Pentru că m-a adus pe lume, m-a crescut și m-a făcut ceea ce sunt astăzi”, ne-a spus un alt tânăr.

Am întâlnit și persoane care au vrut să mulțumească tuturor. „Mulțumesc la toți oamenii buni care mă înconjoară. Ei sunt mulți, chiar dacă lumea spune că sunt puțini, ei sunt mulți. Acum pe pielea noastră am văzut ce înseamnă oameni buni”, ne-a răspuns o femeie.

Printre trecători am găsit și oameni care au mulțumit statului sau universului.

„Cuvântul mulțumesc ar trebui să fie pronunțat la orice moment, la orice om, pentru orice zâmbet și pentru orice faptă bună și să facem și noi numai fapte bune”, ne-a răspuns o trecătoare, îndemnându-ne să spunem mai des mulțumesc persoanelor din jurul nostru.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!