Potrivit monarhul britanic urmează „o perioadă de tranziție”, în care ducii de Sussex vor locui atât în Canada, cât și în Regat.

Regina a adăugat că sprijină totalmente decizia privind noul lor rol al celor doi. Cu toate acestea, monarhul a subliniat că ar fi preferat ca ei să rămână în familia regală, având un rol deplin.

„Familia mea și cu mine sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan de a-și construi o viață nouă, ca o tânără familie”, a delarat Regina într-un comunicat.

Regina Elisabeta a II-a a mai spus că o decizie finală va fi luată în următoarele zile. Amintim că săptămâna trecută, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au declarat că intenţionează să facă un pas în spate ca membri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!