Iată ce ne-au declarat micuții după spectacol:

„Mi-a plăcut mult distracția și tot mi-a plăcut. - Ești pentru prima dată la teatru? - Da”, a recunoscut Alexandra.

„Moș Crăciun, povestea, de șoricel”, a spus Ilinca.

 „Aicea la Gugută n-am mai fost. Mi-o plăcut cum am strigat Moș Crăciun”, ne-a spus Ionela.

„Mi-a plăcut când a spus urătura și când am dansat”, spune Alin.

„Colaborarea noastră dintre Premier Energy și Diaconia se înscrie firesc în activitățile noastre din ultimele două decenii în beneficiul persoanelor cu nevoi speciale, al familiilor nevoiașe și al tinerilor în general. Aceasta se înscrie în politica social corporativă a companiei noastre. I-am adus la teatru și le oferim această sărbătoare magică. În afară de aceasta dorim să le vorbim despre securitatea ELECTRICĂ, despre normele de securitate în raport cu energia electrică și instalațiile electrice”, spune Veronica Moraru, manager Relații Externe și Comunicare „Premier Energy”.

Copiii au avut parte și de o prezentare informativă despre regulile de securitate electrică. Să vedem ce au reținut din prezentare cei mici:

Să nu umblu la electricitate, să nu urc pe tren și să nu pun mâna pe un fir”, spune Ilinca.

„Că nu se poate să urce in copac dacă a nimerit mingea acolo. Trebuie să chemăm un adult”, știe David.

„Cablul care este pe jos să nu-l atingem, dar să atenționăm un matur”, recunoaște Liudmila.

„Când a fost cu Premier Energy... Este interzis să umblăm la lucrurile care au electricitate”, a reținut Arsenie.

„Astăzi avem peste 200 de copii care au venit poate pentru prima dată la Chișinău și la teatru. Este o acțiune pe care am început-o cu mai multe companii ca să vedem cum își poate manifesta fiecare bucuria de împărtășire de sărbători și iată că cu Premier Energy am reușit să organizăm acest act cultural. Este poate primul act cultural din viața lor, sunt copii veniți din zona centru, acolo unde Premier Energy își desfășoară activitatea”, ne-a declarat Igor Belei, Director executiv Diaconia.

Minunile pentru copii se produc foarte simplu, când există deschidere și convingerea că binele salvează omenirea.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.