Viceprimarul Victor Chironda, responsabil de domeniul urbanistic, calitatea construcţiilor urbane şi a transportului public şi a căilor de comunicaţii, va primi în audienţă persoane în a doua şi a patra zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Viceprimarul Ilie Ceban, responsabil de elaborarea și implementarea politicilor anticorupţie, problemele locativ-comunale, organizarea reparaţiei curente şi capitale a spaţiului locativ şi a reţelelor inginereşti interioare, funcţionarea complexului termoenergetic, a sistemelor tehnice şi reţelelor inginereşti, exploatarea spaţiilor verzi, salubrizarea şi amenajarea teritoriului ale municipiului, se va întâlni cu cetăţenii în cadrul Primăriei în prima şi a treia zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14.00-17.00.

Tot de la ora 14:00 până la 17:00, în a doua şi a patra zi de joi a fiecărei luni, va primi în audienţă cetăţeni viceprimărița municipiului Chişinău Angela Cutasevici, care este responsabilă de domeniile educaţie, cultură, tineret şi sport, asistenţă socială, sănătate, protecţia drepturilor copiilor şi relaţii interetnice.

Iar viceprimărița Inga Ionesii, responsabilă de dezvoltarea relaţiilor externe, realizarea parteneriatelor strategice cu autorităţile administraţiei publice locale din alte ţări şi oraşe partenere, asigurarea implementării acordurilor bilaterale semnate, dezvoltarea economico-financiară a capitalei, gestionarea patrimoniului municipal, activitatea pieţelor agricole, de mărfuri industriale şi a pieţelor specializate din capitală, va primi în audienţă doritorii în prima şi a treia zi de joi a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Primăria atenționează că, pentru a beneficia de o întrevedere cu primarul sau unul dintre cei patru viceprimari, trebuie să vă programați din timp. Mai exact, trebuie depusă o cerere la Direcţia corespondenţă, petiţii şi audienţă a Primăriei, prin poştă sau la adresa de e-mail www.info.pf@pmc.md (pentru persoanele fizice tel. 022.201.515) şi www.info.pj@pmc.md (pentru persoanele juridice tel. 022.201.505).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!