Cine suntem și de-ai cui suntem? Oamenii Interakt Media îți deschid ușa casei lor și te invită să-i cunoști (VIDEO)

Cine suntem și de-ai cui suntem? Oamenii Interakt Media îți deschid ușa casei lor și te invită să-i cunoști (VIDEO)

„Agora?” „Da ce-i asta Agora?” „La ce canal să mă uit?” Sunt doar câteva dintre întrebările pe care se mai întâmplă să le primim de la oamenii cu care interacționăm. Ne dăm seama că cel mai greu răspuns este cel pe care trebuie să-l oferi pentru întrebarea: cine ești? Cititorii noștri sunt oamenii pentru care venim la muncă în fiecare zi, de aceea am decis să vă deschidem ușa casei noastre și să vă poftim înăutru. Ca să ne cunoaștem mai bine. Unii dintre oamenii care apar în video vor urca pe scenă la AntiConferință și își vor depăși limitele chiar sub ochii voștri. Ceilalți, se provoacă în fiecare zi și ies din zona de confort în permanență pentru a vă pune la dispoziție cele mai bune materiale jurnalistice.

Cine sunt oamenii din redacția de știri? 

Victoria Dumbravă este veșnic calmă și echilibrată. Niciodată nu știi ce gândește pentru că le permite oamenilor să afle despre ea doar atât cât crede că este nevoie. Capabilă să găsească explicații pentru orice situații nelămurite, știe să aplaneze orice conflict și să înaripeze orice idee. Crede în oamenii cu care lucrează și-i determină să fie cea mai bună versiune a lor.

Deși evită cuvintele care conțin litera R, Felicia Nedzelschi nu neagă faptul că rârâiala îi oferă un șarm aparte. De luni până vineri este editoră la Agora, iar în week-end, alături de colegul de microfon (și nu doar) Ștefan Grigoriță scrie scenarii pentru podcastul Bilet în Parlament. Așa au ajuns să obțină mărul de aur pentru cel mai bun podcast al țării, dar și fidelitatea a sute de ascultători.

Anastasia Antoceanu este jurnalista care știe aproape orice răspuns la aproape orice întrebare. De asemenea, este omul care reușește să facă știri chiar și atunci când ele, aparent, nu-s. Nastea deține combinația fatală dintre frumusețe și inteligență și are un simț al esteticului foarte bine dezvoltat. Gândește în detaliu fiecare reportaj pe care urmează să-l realizeze și le oferă consumatorilor produse care sunt o adevărată încântare pentru ochi.

Irina Soltan și-a propus să fie doctor. Apoi s-a răzgândit, a făcut stânga împrejur și a ajuns să facă jurnalism. Să creeze. Zâmbește de cele mai multe ori, are câte o replică pregătită pentru fiecare situația și pășește la braț cu simțul umorului. Reportajele emoționante care descriu destine aflate la răscruce poartă, de cele mai multe ori, semnătura ei. 

Felul de a fi al Adrianei Făureanu este inconfundabil. Crede cu romantism în ideile sale și le susține cu stoinicie până în ultimă instanță. Învață din mers despre mediul de afaceri și descoperă oameni care investesc acasă. Consideră că nota de plată este răsplata pe care o primim pentru eforturile pe care le depunem în viață.

Ilinca Fiodorov este la început de cale. O tânără ușor timidă, dar destul de perseverentă. Își dorește să crească frumos, de aceea investește în dezvoltarea carierei încă din anii de studenție. Specialistă la vox-uri și mereu în căutare de potențiale subiecte ce pot deveni știre.

 ...dar fetele de la EA.md, cine sunt?

Nadia Darie mai mereu debordează de energie. Indiferent dacă este în căutare de titluri care ar urma să facă senzație pe EA.md sau dacă discută cu clienții ultimele aspecte ale unui text comercial narativ, Nadia are câte o glumă pusă la îndemână pentru fiecare dintre colegi. Și o întreagă colecție de bomboane pe masa de lucru.

 Caldă și sufletistă, Cristina Popov este precum lumina unui șemineu într-o zi friguroasă de ianuarie. Educată, zâmbitoare și stilată. Cam astfel poate fi descrisă pe scurt editora ea.md.

Eugenia Ion este în așteptarea examenului pentru obținerea permisului de conducere. Între timp, scrie știri pentru ea.md și invită vedetele de acasă După Cortină. Acolo, le ia la întrebări care le pârjolesc pe toate părțile. Știe cu ce se mănâncă machiajul și încearcă să le ofere și fetelor din mediul virtual tot felul de sfaturi de frumusețe.

Ana Scripnic este o amatoare înrăită de cafea. Tot ea este cea care ține mâna pe pulsul trendurilor puse în scenă de vedetele internaționale. După ce le face radiografia, le propune cititorilor de pe ea.md.

Alina Crai este stagiară și își încearcă puterile în ale jurnalismului de divertisment. Sondează lumea vedetelor și sub îndrumarea colegelor sale de la site reușește să le propună cititorilor știri de-a dreptul picante.

Departamentul Producție 

Dumitru Ciorici știe totul despre tehnologii. Le descoperă, le testează, apoi le pune în practică la Interakt. Este unul dintre puținii oameni care știe exact cum va arăta noua versiune a site-ului AGORA.md

Constantin Taran este omul glumelor și a vorbelor de duh. Unde se află Costea, acolo lumea zâmbește, râde sau se tăvălește pe jos. De asemenea, Constantin este cel care coordonează oamenii din departamentul producție în așa fel ca filmările să se desfășoare conform calendarului, iar reporterii și operatorii să fie mulțumiți de rezultatele muncii lor.

Nicăieri fără muzică. Asta pare să fie deviza de viață a lui Andrei Gagiu. Deși este jurnalist cu acte în regulă a decis să-și focalizeze întreaga pricepere și măiestrie asupra reportajelor filmate de jurnaliștii de la Agora. Acceptă cu răbdare modificările și criticile, dar nu face să încerci cumva să-i sugerezi să schimbe linia melodică a subiectului. Cum ziceam: totul până la muzică.

Radu Musteață este designerul grafic care transpune ideile nebunești ale oamenilor din redacții în afișe stilate și colorate. Liniștit, răbdător, calm.

Mark Diaconu este operatorul care va căuta întotdeauna cel mai bun unghi pentru a realiza filmarea. Ușor timid, Mark preferă să vorbească mai puțin și să facă mai mult. Omul gadgeturilor de ultimă generație și a mașinilor decapotabile.

Mihai Dastic adoră petrecerile și filmările la Agora. Când are dispoziție bună, are și o groază de idei inspirate. Îi plac deplasările și filmările în mediul rural.

Serghei Moraru este omul care are grijă ca informația de pe site-uri să ajungă la cititori în cel mai scurt timp și la cea mai bună calitate. Tot el definitivează noua față a site-ului AGORA. Nu este prea vorbăreț, în schimb este un bun coleg.

 Departamentul Publicitate și Marketing

 Nata Levițchi este toată numai zâmbet. Mereu va găsi o vorbă bună pentru fiecare. Chiar și atunci când e nemulțumită de ceva, folosește metoda „sandwich” și îți livrează mai întâi un compliment, ca ulterior să-ți puncteze pe o foaie A4 ce n-a fost cum trebuie. Ea este cea care dirijează programul evenimentelor marca AGORA și EA.MD și nu se lasă până nu le face să iasă perfecte.

Mare om, mare caracter. Capitolina Turculeț este fata de la drept care ține în frâu activitatea redacțiilor pe social media. O tânără cu mult caracter, multă verticalitate și capabilă să-și apere punctul de vedere până în pânzele albe. Ca o veritabilă studentă la drept, Capi înregistrează pe zi cam tot atâtea mesaje audio câte știri apar pe Agora.

Andrei Antonov este omul care are grijă de reclamele de pe site-urile Agora.md și Ea.md. Are o voce gravă și nu vorbește fără ocazie. Receptiv la nevoile colegilor și dornic să învețe lucruri noi.

Lilia Anton gătește cea mai bună lasagna. Tot ea este cea care este în permanentă căutare de potențiali clienți ai companiei. Vorbește mult, râde și mai mult. Îi plac gustoșeniile de tot felul și Ferească Dumnezeu să afle că a mâncat cineva ceva pe undeva fără ea.

Veronica Gâdei are un zâmbet larg și o căldură aparte în privire. Când o vezi pentru prima dată nu te-ai gândit că în acel trup firav se ascunde atâta forță. Este Subscription Manager, omul care tine legătura cu toți cititorii care decid sa ne susțină prin donații. Ea le mulțumește, le trimite invitații la spectacole. Colegii o descriu ca „omul-stâncă”. Deși este cea mai plăpândă, noi toți stim ca pe ea te poți baza oricând! Este acolo, ajută, face, rezolvă. Dacă ajungi s-o cunoști, n-ai cum să n-o iubești.

 Ce ne-am face fără șefi?

Irina Ghelbur este cea care stă la butoane și face ca tot ce înseamnă Interkt Media să existe. Ca oamenii să-și primească la timp salariile, să aibă tot felul de surprize de sărbători și să lucreze în cele mai bune condiții, cu cea mai performantă tehnică. Tot Irina este cea mai aprigă avocată a animalelor și mândra stăpână a doi patrupezi. Are un talent oratoric desăvârșit. O asculți cu atenție și interes chiar și atunci când vorbește despre cifre și diagrame și nu faci asta pentru că e șefa ta. Chiar povestește colorat și interesant.

Aceștia suntem noi, cei de Interakt Media. Suntem oameni simpli, cu griji probleme, dorințe, vise, copii care plâng și facturi care așteaptă să fie plătite. La fel ca și voi ne trezim în fiecare zi cu speranța că urmează o zi bună, și, tot ca voi, ne dorim să trăim într-o țară prosperă în care cei aleși să ne conducă să ne ofere mai multe motive de mulțumire decât de frustrare. Dacă vreți să ne cunoașteți mai bine, veniți pe 18 februarie la AntiConferință, locul unde veți afla ce e dincolo de aparențe.

Îi veți vedea în scenă pe cei care nu au urcat niciodată pe ea. Sunt: Victoria. Felicia. Adriana. Capitolina. Dumitru. trei Irine.

Prindeți un bilet (sau mai multe) pe iticket și ne vedem marți, 18 februarie, începând cu ora 18:30, la Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale. Le mulțumim partenerilor pentru susținere: AccesImobilEngystolMoldova Agroindbank.

Mai multe detalii găsești aici.

Avem puterea să ne ajutăm unii pe ceilalți….

Dacă și tu crezi că ceea ce citești pe acest site sunt informații importante, atunci susține munca redacției AGORA cu un abonament digital ca să devină mai bună, să facă știri deosebite, interviuri mai interesante, articole și povești care să te facă să vrei să le recitești și să le distribui prietenilor tăi.

Mai mult, răsplătim fiecare abonat cu un set de produse locale, împachetate cu dragoste de echipa de la From the Heart Shop, astfel contribuim împreună la promovarea produselor de-acasă, din Moldova.

Devino de astăzi Susținător, Fan sau Ambasador AGORA

Vezi și aceste știri
Guvernul, despre exercițiile militare a Grupului Operativ al Trupelor Ruse din stânga Nistrului: „Sunt contraproductive”

Guvernul, despre exercițiile militare a Grupului Operativ al Trupelor Ruse din stânga Nistrului: „Sunt contraproductive”

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru corupție. Doi angajați ai ANSA Bălți ar fi eliberat certificate sanitare false

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru corupție. Doi angajați ai ANSA Bălți ar fi eliberat certificate sanitare false

Moldova va avea acces la datele internaționale ale cetățenilor noștri legate de transferul banilor în străinătate

Moldova va avea acces la datele internaționale ale cetățenilor noștri legate de transferul banilor în străinătate

Advertoriale
McDonald's a deschis cel de-al 6-lea restaurant în Chișinău (VIDEO)

McDonald's a deschis cel de-al 6-lea restaurant în Chișinău (VIDEO)

TANDEM lansează o nouă ofertă, -17% la toate produsele din stoc

TANDEM lansează o nouă ofertă, -17% la toate produsele din stoc

Sunteți pasionați de lumea startup-urilor? Philip Morris vă provoacă să participați la Disrupt Camp!

Sunteți pasionați de lumea startup-urilor? Philip Morris vă provoacă să participați la Disrupt Camp!

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Clasa politică, la control (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Clasa politică, la control (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Ce-și doresc femeile? Ce-și doresc bărbații? (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Pune-un ban deoparte (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Totul despre bani (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Moldovenii cu cetățenie română nu mai riscă să-și piardă buletinul, dacă nu locuiesc pe teritoriul României
 • 2
  Salariile și beneficiile demnitarilor: Pază de stat, pașaport diplomatic, transport gratuit sau bani pentru chirie
 • 3
  Pompierii, în zona fostei uzine Alfa din sectorul Buiucani al capitalei. UPDATE: Zona a fost verificată de angajații IGSU și nu s-a confirmat informația că ar fi avut loc un incendiu
 • 4
  Se clatină fotoliul lui Andrei Spînu? Răspunsul ministrului Justiției
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.