Premieră pentru Philip Morris Moldova. Compania a fost desemnat Angajator de Top de către Institutul Top Employers

Premieră pentru Philip Morris Moldova. Compania a fost desemnat Angajator de Top de către Institutul Top Employers

Compania Philip Morris Moldova a fost recunoscută, pentru prima dată, de către Institutul Top Employers, drept Angajator de Top. Certificarea confirmă practicile de succes ale Philip Morris Moldova în domeniu resurselor umane și condițiile de muncă excelente oferite angajaților. De asemenea, Philip Morris International a fost recunoscut, pentru al patrulea an consecutiv, angajator de top la nivel global.

Mediu productiv și motivant

Este pentru prima dată când Philip Morris Moldova devine Angajator de Top. Managerul general al companiei, Elena Naumenko susține că acest succes se datorează transformării prin care trece compania și investițiilor în cel mai valoros capital – oamenii săi.

Publicitate

„Suntem un angajator de top pentru că tindem să creăm un mediu de lucru productiv și motivant pentru angajații noștri. Credem în talentele noastre și oferim libertate, fiecărui angajat, de a experimenta idei noi și de a contesta gândirea convențională. Doar așa compania se transformă și obține rezultate într-o lume dinamică și schimbătoare, iar oamenii se dezvoltă și cresc profesional”, a declarat Elena Naumenko.

„Este primul an, când toate filialele Philip Morris din regiunea noastră – Ucraina, Georgia, Armenia, Moldova – au demonstrat că asigură cele mai bune condiții de muncă și au obținut certificarea Top Employer. În calitate de Angajator de Top, echipa noastră se angajează să continuă progresele atinse în transformarea companiei și crearea unui viitor fără fum, iar acest lucru este posibil doar prin mărirea posibilităților angajaților și integrarea noilor metode de lucru”, susține directorul executiv al Philip Morris Ucraina, Caucaz și Moldova, Michalis Alexandrakis.

Despre programul de certificare al Institutului Top Employers

În calitate de autoritate independentă de certificare, Institutul Top Employers evaluează anual companiile printr-un studiu global privind practicile din domeniul resurselor umane. Pentru a fi certificate, companiile trebuie să atingă standardul minim necesar stabilit de Institut.

Studiul cuprinde peste 100 de întrebări ce acoperă peste 600 de practici posibile, grupate pe 10 teme, printre care: managementul talentelor, planificarea forței de muncă, managementul performanței, programele de instruire și dezvoltare, procesul de integrare în companie a noilor angajați, dezvoltarea leadership-ului, managementul carierei și a succesiunii, politica de remunerare și beneficii, cultura organizațională.

Despre Institutul Top Employers

Top Employers este o instituție globală care certifică excelența condițiilor de muncă oferite angajaților. Înființat cu peste 25 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat peste 1500 de companii, din 118 țări de pe 5 continente. Acești angajatori de top au adus un impact pozitiv pentru peste 6 milioane de angajați la nivel global.

Despre Philip Morris International

Philip Morris International (PMI) transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum și, în cele din urmă, pentru a înlocui țigaretele convenționale cu produse fără fum, în beneficiul adulților care, de altfel, ar continua să fumeze. PMI are în total peste 77 de mii de angajați, 46 de unități de producere, 180 de piețe și peste 150 de milioane de consumatori în toată lumea.

Despre Philip Morris Moldova

Philip Morris International s-a lansat pe piața moldovenească în 1996. Compania este liderul pieței de tutun din Moldova și unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat. În 2018, Philip Morris Moldova a lansat pe piață dispozitivul de încălzire al tutunului IQOS. În prezent, compania are peste 50 de angajați. În 2019, Philip Morris Moldova a fost desemnat cel mai bun angajator din țară, în urma unui studiu realizat de „AXA Management Consulting”.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal