Tu când ai spus ultima oară: „Mamă, TE IUBESC”? 8 Martie - o ocazie unică (VIDEO)

Tu când ai spus ultima oară: „Mamă, TE IUBESC”? 8 Martie - o ocazie unică (VIDEO)

Un simplu gând despre mama ne umple inima cu bucurie. Nu ne ajung cuvinte ca să descriem toată dragostea pe care i-o purtăm. Chiar și așa, când suntem maturi, din cauza la prea multe griji și probleme, atât de rar spunem: „Mamă, TE IUBESC!”

În ajun de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, Enter vrea să-ți amintească, încă o dată, despre cea mai importantă femeie din viața oricărei persoane – MAMA. Căci doar ea poate să-ți ofere atâta dragoste, căldură sufletească și grijă, pe care o vei purta cu tine pe parcursul întregii vieți. Spune-i „te iubesc” fără vreo ocazie, îmbrățișeaz-o fără motiv și pur și simplu adu-i zâmbetul pe buze în fiecare zi. Dragostea și respectul sunt cele mai de preț cadouri.

Deoarece știm, că de Ziua Femeilor, vrei să-ți uimești persoanele dragi cu daruri capabile să exprime toată dragostea pe care le-o porți, îți venim în ajutor cu idei originale de cadouri pentru 8 Martie, practice și utile, pentru femei de orice vârstă, preferințe și ocupații. Secretul unui cadou perfect stă în primul rând în felul cât de bine cunoști persoana căruia îi este destinat. Fii atent la detalii, hobby-uri și pasiuni! Dăruiește cadouri care le împărtășesc pasiunile, și ai garantat zâmbete de mulțumire și recunoștință.

Autor:

Publicitate

Iar ca să nu te complici prea mult, iată câteva recomandări simple, dar taaare de ajutor:

· Nu contează ce oferi, contează cum oferi! Alegerea oricărui cadou trebuie să vină din suflet! Căci, până la urmă un cadou înseamnă în primul rând atenție, dragoste și respect.

· Uită de stereotipuri! Femeile moderne nu sunt pasionate doar de gătit, curățenie și îngrijirea casei. Oferă-le cadouri ca să-și descopere propriile talente, ca să le ușureze rutina zilnică și pur și simplu să le facă viața mai frumoasă.

· Alege darurile conștient. Asta nu înseamnă că trebuie să pierzi zile în șir ca să alegi cadourile sau să te complici cu prea multe variante și idei. Atrage atenția la indicii. Tu îți cunoști mama, soția, fiica sau sora mai bine ca orice. Oferă-le ceea ce își doresc mai mult. Momentul în care primești în dar ceea la ce ai visat, e o adevărată delectare!

· Ascultă-ți sufletul. Fii sigur, când vei da peste darul potrivit și inima îți va spune că ai dreptate. Mai ales când este vorba de cadoul pentru omul drag.

· Sau vino la Enter și noi te ajutăm să alegi darul perfect, pentru orice ocazie.

Nu trebuie să așteptăm sărbători sau motive speciale ca să le aducem zâmbetul pe buze oamenilor dragi. De 8 Martie, putem doar să le amintim celor mai dragi femei din viața noastră cât de mult le iubim. În special mamelor! Și să le mulțumim pentru viață, dragoste, grijă și nopți nedormite.

Mama – cea mai importantă persoană din viața fiecărui om. Începutul tuturor începuturilor, femeia care e alături de noi din primele clipe. Care ne-a purtat sub inimă, ne-a protejat de orice rău și a fost lângă noi la primul gângurit, primul pas, primul zâmbet. Care chiar și la depărtare, este mereu în sufletele noastre

Autor:

Dragi femei, vă iubim!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal