Astfel, din cei patru candidați, Ion Cîrstea și Natalia Lipskaia nu au promovat proba de interviu, Ion Popescu s-a restras din concus, iar Eugen Baleca, care anterior a deținut funcția de director la „Franzeluța”, nu s-a prezentat la interviu.

Sursa: railway.md

Președintele Comisiei de concurs, Vasile Răileanu, a declarat pentru Agora că deocamdată nu a fost anunțat un alt concurs, iar interimatul va fi asigurat în continuare de Serghei Tomşa.

Funcția de director general al CFM a fost declarată vacantă, după ce fostul manager al instituției Andrei Damaşcan a fost demis în luna februarie.

Printre condițiile solicitate se numără experiența de zece ani de activitate în domeniu, dar şi opt ani de experienţă într-o funţie de conducere. Candidaţii mai trebuie să demonstreze că au studii tehnice, economice sau juridice

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!