Solidaritatea îmbracă haina bunului-simț: un brand de haine și un proiect social vor împărți măști de protecție bătrânilor

Solidaritatea îmbracă haina bunului-simț: un brand de haine și un proiect social vor împărți măști de protecție bătrânilor

„Mai mult decât oricând, e nevoie de solidaritate!” – cu acest gând și-au început colaborarea proiectul social „Orașul Meu Protejat” și  brandul mdHOMEmd, care au produs și au repartizat măști de protecție pentru persoanele în etate. 

Proiectul social „Orașul Meu Protejat” (OMP) și brandul de haine mdHOMEmd au demonstrat că solidaritatea poate îmbrăca haina bunului-simț și chiar o prinde bine.

Având grijă de securitatea locatarilor blocurilor de locuit și de bunurile acestora, OMP s-a gândit că, în aceste vremuri tulburi, ar putea face mai mult – pot avea grijă și de sănătatea oamenilor din aceste case.

Și pentru că măștile de protecție sunt de negăsit în farmacii, OMP a decis să caute o soluție. Au găsit-o împreună cu administratorii brandului mdHOMEmd, care au îmbrățișat ideea de a coase măști textile pentru cei care au mare nevoie de ele acum – cei din categoria de vârstă vulnerabilă la epidemia COVID-19.

Cum ajung aceste măști la bătrâni?

Publicitate

Cei de la mdHOMEmd le fabrică, iar OMP le repartizează administratorilor și activiștilor blocurilor de locuit pe care le supraveghează. Mai departe e simplu, administratorii cunosc persoanele pentru care aceste măști sunt un lux în aceste momente.

„Orașul Meu Protejat” este un proiectul social care și-a propus o sarcină dificilă – creșterea gradului de securitate a cetățenilor. Acest proiect a fost inițiat de compania Video Security, lideri pe piața Republicii Moldova de peste 15 ani, prin sistemele de securitate pe care le instalează.

„Orașul Meu Protejat” instalează camere de supraveghere în curțile blocurilor rezidențiale, în scările acestora, în ascensoare, parcări și terenuri de joacă pentru copii. Datorită acestor măsuri întreprinse, în complexele locative din Chișinău, administratorii cărora au apelat la serviciile OMP, au scăzut actele de vandalism și activitatea infracțională, locuitorii căpătând mai multă siguranță și liniște.

mdHOMEmd este un brand moldovenesc care produce vestimentație din tricotaj pentru copii și adulți. Motiv de inspirație le servește dragostea pentru patrie. Din această valoare a răsărit și colaborarea cu OMP, care are la bază tot dragostea față de oameni.

Deși proiectul „Orașul Meu Protejat” are grijă zilnic de siguranța și calmul cetățenilor, în această perioadă s-a mobilizat și mai mult, aducându-le oamenilor un pic mai multă căldură și încredere în ziua de mâine.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal