*Acest material este sponsorizat

6 limbi străine, propuse spre studiere în format nou, online, de Centrul ILTC

6 limbi străine, propuse spre studiere în format nou, online, de Centrul ILTC

Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, ILTC a abordat poziția că a face ceva este mai bine decât să nu faci nimic. Iar dacă te apuci de treabă, atunci să faci totul din suflet și cu dăruire – o provocare serioasă solicită întotdeauna un răspuns serios. Echipa ILTC consideră că ar putea contribui în felul său la combaterea virusului, ajutându-i în acest mod și pe alții s-o facă.  

O nouă modalitate de instruire

„În condițiile actuale de carantină, Centrul a reușit să facă anumite schimbări în procesul de instruire și să transfere toate activitățile de învățare în regim online. În urma consultațiilor avute cu conducătorii unor școli de limbi-partenere din diferite țări, a fost identificată cea mai eficientă platformă de instruire, care să fie confortabilă  atât pentru activitatea profesorilor, cât și a cursanților acestora. Astfel toți profesorii școlii au participat la un curs de formare specializat, iar în scopul familiarizării beneficiarilor cu această nouă modalitate de instruire, au fost organizate activități de inițiere online gratis”, spune conducerea centrului.

Reacția pozitivă a beneficiarilor a determinat și mai mult ILTC să se orienteze către acei, care nu doresc să-și amâne viața pentru mai apoi și să-și anuleze planurile privind propria instruire.

Tatiana Stoianova (mama Alisei, elevă de 12 ani): „Voi ați organizat foarte bine și destul de rapid  procesul de instruire la distanță. Alisa venea întotdeauna cu plăcere la Centru, iar acum studiază cu aceeași plăcere, stând acasă! Este atât de bine că copiii nu au rămas fără atenția voastră, ei sunt prinși cu pasiune în activitatea de învățare, iar eu mă bucur pentru succesele fiicei mele.”

Nichita Tabanschii (elev ILTC, 16 ani): „Mie îmi place instruirea online: am posibilitatea să lucrez în grup și în perechi – totul este ca în sala de clasă și e ușor să te adaptezi. Un plus evident este acela că nu trebuie să pierd mult timp pentru a mă deplasa la centru.”

Dima Vozean (elev ILTC, 17 ani): „Eu sunt totalmente pentru instruirea online. Îmi place că este posibilă activitatea în echipă, iar profesorul reușește să mențină ritmul de lucru al activității. Dacă aș elimina din camera mea orice care poate sustrage atenția, efectul prezenței totale ar fi unul major! Pe lângă asta, mai economisesc o oră și jumătate din timpul deplasării la centru. Te obișnuiești repede cu binele...”

Corina Bogdan (elevă ILTC, 14 ani): „Sunt foarte impresionată de acest mod de a studia. ILTC parcă a venit acasă la mine! Mulțumesc tare mult, îmi era dor de profesor și prietenii mei!”

Mihaela Negru (elevă ILTC, 15 ani): „Prima lecție a fost foarte utilă. Ea a eliminat mai multe dubii și întrebări. Am fost plăcut surprinsă că pot totuși continua studierea limbii, acesta fiind, sincer vorbind, și un lucru confortabil. Sunt bucuroasă că există această formă de instruire la ILTC.”

Daniela Herța (cursantă ILTC, 23 de ani): „Când a fost anunțată starea de urgență, eu mă pregăteam de examenul DELE la limba spaniolă, fiind la ultimul nivel de instruire. Desigur că nu-mi doream nicio pauză în cadrul acestui proces. Îmi pare foarte bine că ILTC a găsit această modalitate interactivă online, care nu este mai puțin eficientă și valoroasă ca în sala de clasă. Vă recomand tuturor această modalitate de studiu, care este la fel de bună și vă oferă aceleași cunoștințe!”

6 limbi de studiu

„Este important! Cursurile online se desfășoară pentru toate cele șase limbi de studiu – engleza, germana, spaniola, italiana, româna și rusa. Există posibilitatea alegerii unei grupe în orele convenabile de studiu. Pentru toți acei care doresc să ni se alăture, această ofertă va fi disponibilă în următoarele 1-3 săptămâni, în dependență de limba de studiu aleasă. Orice doritor, fie că acesta este un participant sau un simplu observator, va putea asista gratuit la prima oră de probă,  pentru a se familiariza și a evalua pentru sine această nouă formă de instruire. Testarea se desfășoară online.

Această izolare impusă poate fi o mare încercare pentru fiecare din noi. Dar dacă vom fi capabili să folosim acest timp pentru instruirea atractivă și eficientă în compania unor persoane pozitive, el ne va aduce multă bucurie și beneficii prețioase. În modul său tradițional, prietenos și pozitiv, ILTC va face tot posibilul ca succesul să ajungă la toți acei care merg înainte!”, menționează cei de la ILTC.

ILTC info: 0798 82 988, 067 29 29 88, 069 14 82 08

Facebook: ILTC Moldova ILTC

Instagram: @ILTC Moldova

P.

Vezi și aceste știri
VIDEO. Școala în care elevii învață limbi străine și matematică de la roboți

VIDEO. Școala în care elevii învață limbi străine și matematică de la roboți

VIDEO. Au fost inventate căștile care traduc fraze în limbi străine în timp real

VIDEO. Au fost inventate căștile care traduc fraze în limbi străine în timp real

FOTO. A fost creat un dispozitiv revoluționar care traduce în timp real patru limbi străine

FOTO. A fost creat un dispozitiv revoluționar care traduce în timp real patru limbi străine

Advertoriale
Cum aveți grijă de piele după ce purtați masca de protecție. Sfatul specialistului Herbalife

Cum aveți grijă de piele după ce purtați masca de protecție. Sfatul specialistului Herbalife

Ce noutăți aduce Startup Moldova Summit 2021 pentru comunitatea locală de antreprenori și startupuri

Ce noutăți aduce Startup Moldova Summit 2021 pentru comunitatea locală de antreprenori și startupuri

OTP Bank cumpără filiala albaneză Alpha Bank

OTP Bank cumpără filiala albaneză Alpha Bank

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Gadgeturile noastre de toate zilele (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Viața de după căsătorie sau „iubirea asta nu ți-i trali-vali” (VIDEO)
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  O minoră a cerut ajutor într-o farmacie, speriată de un bărbat care ar fi urmărit-o. Intervenția oamenilor legii (VIDEO)
 • 2
  Scoaterea Partidului Șor în afara legii? Cum ar fi posibil. Răspunsul politicienilor
 • 3
  Salariul brut al judecătorilor Curții Constituționale a fost aproape dublat. Stamate: „CC e fundamentul apărării democrației”
 • 4
  Ultima oră! Alerta cu bombă la Președinție - falsă (UPDATE)
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.