Organizează-ți un salon de înfrumusețare acasă, pe timp de carantină. Ai nevoie doar de câteva obiecte

Organizează-ți un salon de înfrumusețare acasă, pe timp de carantină. Ai nevoie doar de câteva obiecte

Statul acasă pare și mai complicat atunci când toate saloanele de înfrumusețare și îngrijire sunt închise pe un termen nedeterminat. Dar, chiar dacă nu ieși mai departe de magazinul din cartier și petreci mai toată ziua în pijamale, vrei totuși să arăți bine și îngrijit. O elementară tunsoare sau o mască de față sunt chiar binevenite.

Pentru ca să-ți facă aceste zile un pic mai ușoare, cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka îți propune câteva produse pe care dacă le ai acasă, te poți descurca o vreme și fără vreun beauty-specialist.

Tunsoare în condiții casnice

Publicitate

Majoritatea adulților sunt la moment în căutarea unui coafor și cum toate saloanele și frizeriile nu mai activează, podoabele capilare ale multora încep să piardă din aspect. Alege aparatul de tuns PHILIPS Series 3000 care îți va fi de folos mult timp înainte și-ți va menține look-ul îngrijit în orice situație te-ai afla. Acesta dispune de mai multe accesorii, care te vor ajuta la tuns, la bărbierit și îngrijirea bărbii, având și funcția de trimmer, care va elimina firele de păr nedorite.

Și barba are nevoie de atenție sporită

Dacă totuși cu tunsul nu ai vreo problemă, dar până la carantină erai client fidel al barbershop-ului, atunci poți încerca aparatul de ras PHILIPS AquaTouch care te va ajuta să arăți îngrijit și fresh la orice oră a zilei.

Optează pentru un trimmer universal

Sau poți încerca un trimmerul universal BRAUN MGK5060, un dispozitiv care se descurcă perfect atât pe pielea umedă cât și pe cea uscată, oferind un bărbierit confortabil și rapid.

Coafură acasă, aproape instant

Pentru a-ți aranja părul cu ușurință, îți recomandăm uscătorul cu perie BABYLISS AS200E. Acesta se potrivește pentru orice lungime de păr și îți va fi de mare folos atunci când vei dori să-ți adaugi volum coafurii, oricând vei dori niște bucle rebele.

Manichiura își cere timpul ei

Ei, și dacă cu podoaba capilară am rezolvat, multe dintre femei vor spune: „dar cu unghiile ce facem?...”. Noi îți propunem să-ți achiziționezi un aparat pentru îngrijirea manichiurii BEURER. Acesta dispune de 7 accesorii, care îți vor garanta confortul și calitatea dintr-un salon la tine acasă.

Ten de până la 6 ori mai curat

...

Pe lângă toate acestea, câteva produse cosmetice de calitate, dar și un mod sănătos de viață – te vor menține într-o formă bună și-ți vor garanta un aspect plăcut și îngrijit.

Comandă produsele necesare pe Rozetka.md, achită cu cardul și în 3-7 zile lucrătoare, curierul ți le va livra direct până la scară. Poți să comanzi pentru tine ori pentru cineva drag ca să-i faci o surpriză. Rozetka livrează în orice colț al țării, pentru ca voi să stați acasă în siguranță și să aveți grijă de sănătate și de starea de bine.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal