Prinde promoția de lansare a serviciului Livrări Business de la itaxi

Prinde promoția de lansare a serviciului Livrări Business de la itaxi

Oriunde și oricând în perimetrul capitalei, serviciul de Livrări Business, lansat de itaxi, vine să sprijine antreprenorii și afacerile din Chișinău. Primele 100 de afaceri care optează pentru serviciile de curierat primesc, promoțional, pe lângă o echipă profesionistă și pregătită să furnizeze calitate, și trei livrări gratuite.

itaxi sprijină antreprenorii și afacerile din Chișinău și lansează serviciul de Livrări Business, oriunde și oricând în perimetrul Capitalei, iar primele 100 de afaceri care optează pentru serviciile de curierat primesc, promoțional, pe lângă profesionismul unei echipe pregătite să furnizeze calitate, și trei livrări gratuite.

Astfel, de acum, antreprenorii sau afacerile care au un flux de livrări pot trimite primele trei colete cu marfă, plicuri cu documente, pachete pentru clienți sau orice altceva, complet gratuit, odată cu semnarea contractului de servicii. Soluția itaxi vine cu un plus de ajutor în contextul pandemic actual, pentru mai multă siguranță a utilizatorilor săi și pentru a îi ajuta pe clienții companii să rămână acasă sau la birou și să evite drumurile care nu sunt absolut necesare.

Publicitate

Companiile care optează pentru serviciile itaxi Livrări Business beneficiază de opțiunile de transfer bancar și factură pentru servicii, achitarea curselor fără numerar, grilă de tarife prestabilite, evidență a deplasărilor, acces la platformă online de administrare, call-center disponibil non-stop, dar și de șoferi atent selectați și pregătiți, alături de automobile inspectate zilnic.

Iată ce spune partenerul nostru fromtheheart.shop: „Serviciul oferit de itaxi este unul foarte bun, adaptat business-ului nostru. Noi am început colaborarea într-o perioadă în care aveam un număr mai mare de comenzi şi, în cazul nostru, acest serviciu a rezolvat multe probleme. Am avut zile în care am livrat zeci de comenzi, toate au ajuns cu bine la destinatari. Câteva dintre avantajele importante al acestui serviciu sunt, pentru noi, livrarea în aceeași zi şi softul de gestionare a comenzilor. Totul este comod, eficient şi transparent.”

Noul serviciu, rapid și accesibil, este furnizat cu sprijinul companiilor partenere itaxi: 14222, 14999, 14428 și 14002. Coletele pot fi preluate atât de la adresa expeditorului, care plasează o astfel de comandă, cât și din puncte fixe menționate de acesta.

Informații despre funcționarea serviciului, beneficiile și planurile tarifare sunt disponibile la adresa livrari.itaxi.md.

itaxi este prima și cea mai mare aplicație din Moldova care permite comandarea taxiurilor online. Zilnic, itaxi conectează mii de pasageri cu șoferii companiilor partenere, oferind călătorii rapide, sigure și confortabile. Platforma a fost creată în anul 2012, drept răspuns la necesitățile modernizării segmentului de taxi din Chișinău, prin implementarea tehnologiilor moderne și aplicarea lor în activitatea companiilor partenere de taximetrie. Mai multe informații sunt disponibile pe www.itaxi.md și pe pagina de Facebook itaxi.md

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal