Jurnalism împreună cu tine și aproape de tine. AGORA caută Susținători, Fani și Ambasadori!

Jurnalism împreună cu tine și aproape de tine. AGORA caută Susținători, Fani și Ambasadori!

Cu un parcurs la turații maxime de peste 2.200 de zile (6 ani la o adică), redacția AGORA a decis că jurnalismul de mai departe trebuie făcut doar  împreună cu comunitatea din jur. Și dacă toată lumea din jur ne spune că după această pandemie totul va fi diferit, noi credem că sunt lucruri care vor rămâne la fel: jurnalismul de calitate va fi citit și apreciat mereu. AGORA vrea să facă în continuare jurnalism independent, transparent, relevant, să ofere conținut accesibil pentru toată lumea alături de cititori și finanțat de membrii comunității. 

Comunitatea e o forță. Să o creăm împreună!

Începând de astăzi, am lansat pe AGORA abonamente de Membri, fiecare din ele cu beneficii, dar cel mai important, fiecare abonament înseamnă o contribuție enormă pentru jurnalism de calitate produs în Republica Moldova.

Publicitate

Împreună, vom construi jurnalism pe model de membership, o provocare extraordinară pentru Republica Moldova. E un efort pe care nu-l putem face singuri, avem nevoie de Susținători, Fani și Ambasadori.

Valorile AGORA, lângă valorile tale!

Dacă valorile care ne ghidează munca zi de zi se pliază cu valorile tale, atunci ești deja membrul redacției noastre. Un abonament de Susținător, Fan sau Ambasador ar ajuta redacția să crească și să realizeze materiale de calitate. Sunt nouă valori cheie la AGORA.

Ce le oferim Susținătorilor?

Pentru 48 de lei lunar, Susținătorii noștri primesc noua aplicație mobilă AGORA, disponibilă atât pentru IOS cât și pentru Android, 10% discount la evenimentul nostru de pe acoperiș – RoofOffline (sperăm să venim curând cu noutăți despre ce și cum facem în acest an) și invitație în grupul privat de pe Facebook, cu redacția. Aici membrii comunității AGORA vor putea pune întrebări, da sugestii, iar jurnaliștii redacției noastre vor veni cu răspunsuri la absolut toate întrebările, în cel mai scurt timp.

Ce le oferim Fanilor?

Fanii AGORA, drept contravaloare pentru 98 lei lunar, vor primi toate beneficiile Susținătorilor, enumerate mai sus, plus - materiale exclusive doar pentru membri, bilete la teatre și follow up-uri pentru cele mai interesante și citite știri.

Ce le oferim Ambasadorilor AGORA?

Ambasadorii AGORA primesc toate beneficiile Fanilor și ale Susținătorilor noștri. În plus, pentru 6 luni de abonament, adică 960 de lei, ei primesc site-ul AGORA fără a vedea bannerele publicitare. Altfel spus, primesc un site fără publicitate!

Drept recunoștință, avem grijă să îi anunțăm primii despre planurile și noutățile noastre, le oferim o sticlă de vin marca AGORA, bilet la RoofOffline și, pentru că mizăm pe transparență totală – raportul financiar al companiei.

O să menționăm că abonamentul pentru Ambasadori poate fi ales doar pentru o perioadă de 6 sau 12 luni, în timp ce Fanii și Susținătorii pot opta pentru abonamente de 1, 6 sau 12 luni de abonare.

Nota Redacției: Unele beneficii sunt încă în dezvoltare, întârzierea fiind cauzată de criza COVID-19. Vă promitem că le ducem neapărat la bun sfârșit, în cel mai scurt timp posibil.

Cine vrea să ne susțină trebuie să parcurgă următorii pași

...

2. După ce se înregistrează și se autentifică pe site, merg la secțiunea Abonamente de unde își aleg un pachet de susținere.

Lucruri importante de reținut înainte de momentul plății

* Plățile sunt securizate, realizate prin terminalele băncilor din Moldova

* Plata nu este recurentă (se face o singură dată). La finalul perioadei de abonare îți vom trimite un mail pentru a-ți reaminti să reînnoiești plata.

* Dacă ai deja un abonament, însă vrei să treci la unul cu mai multe beneficii, îți oferim 2 luni în plus la abonamentul dorit. Nu putem, însă, face recalcul / returnare de sume.

* Te anunțăm că, dacă vrei să renunți la un abonament, din punct de vedere tehnic NU AVEM posibilitate să returnăm banii.

Introducerea abonamentelor, în formatul pe care-l propunem cititorilor noștri, reprezintă o premieră pentru piața media din Republica Moldova. Este o mare provocare pe care ne-o asumăm, însă avem certitudinea că aceasta e direcția corectă.

Vă invităm să deveniți membri AGORA și să susțineți jurnalismul liber.

Site-ul AGORA este dezvoltat și gestionat de Interact Media SRL. Compania mai deține în portofoliu revista online pentru femei EA.md.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal