Orange Moldova a donat echipamente de protecţie la 19 instituții medicale din țară

Orange Moldova a donat echipamente de protecţie la 19 instituții medicale din țară

#Solidari pentru Moldova. În ideea nobilă de a proteja medicii, Orange Moldova a donat echipamente de protecţie la 19 instituții medicale din țară. Cele circa 10 tone de echipamente medicale de protecţie au fost procurate de către departamentul de achiziţii Orange, direct de la producătorii din China. 

Echipamentele au fost distribuite către lucrătorii medicali, conform unei liste prezentate de către Ministerul Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale al RM.

Julien DUCARROZ, CEO Orange Moldova: „Împreună cu echipa, din primele zile ale apariţiei pericolului cauzat de COVID-19, am întreprins măsuri de solidaritate atât cu clienţii noștri, cât şi cu sistemul educaţional şi cel medical. Astăzi anunţăm că implicarea Orange pentru a susţine sistemul medical, în special a lucrătorilor medicali, are ca rezultat distribuirea directă către beneficiari, adică instituţiile medicale, a 15 mii de seturi de echipamente de protecţie pentru medici. În această perioadă viabilitatea şi buna funcţionare a sistemului ocrotirii sănătăţii este una crucială pentru viitor. Orange va continua să urmărească evoluţia situaţiei şi să rămână solidară pe toată durata acestei pandemii”.

Publicitate

Autor:

În total au fost distribuite 15 mii de seturi de protecţie constituite din mănuși, costume, măști cu protecție sporită, botoșei de unică folosință şi 2000 de ecrane de protecție.

20 de smartphone-uri performante şi 20 de bluetooth-uri – gest de solidaritate de la partenerii Orange

OPPO, cel mai important producător şi inovator de dispozitive inteligente din China, care are în portofoliu primul telefon 5G disponibil pe piaţa din Europa, a venit cu o donaţie de 20 de telefoane performante OPPO A9 2020. Aceste smartphone-uri au o diagonală mare pe un ecran cu rezoluţie bună, rulează pe Android 9 şi se bazează pe un acumulator de 4020 de miliamperi care este echipat cu tehnologe de reîncărcare rapidă.

20 de bluetooth-uri au fost oferite de către compania DM-Link, distribuitor al produselor media şi dispozitivelor mobile a celor mai renumite branduri la nivel mondial. Toate acestea au fost donate la 4 instituţii medicale: Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Spitalul Clinic Bălți, Institutul de Medicină Urgentă şi Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coțaga”.

Conectăm medicii

Orange Moldova a alocat câte 360 de minute, gratuit, pentru circa 3000 de lucrători medicali din toată ţara, care muncesc în circa 200 de instituţii medicale private şi de stat. 130 de instituţii de stat au beneficiat de 1 lună gratuită voce şi Internet.

Echipa Orange mereu a demonstrat angajament la capitolul responsabilitate: faţă de clienți, angajați, parteneri şi societate. Orange Moldova va continua să activeze pentru a asigura conectivitate, buna funcţionare a reţelei, cât şi pentru a răspunde necesităților stringente ale societăţii.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal