Cunoaște cei mai tari speakeri din afaceri, startups și antreprenoriat care vin la Rockit Conference 2020

Cunoaște cei mai tari speakeri din afaceri, startups și antreprenoriat care vin la Rockit Conference 2020

Rockit Conference completează lista speakerilor cu încă câteva nume ale unor experți galactici. Pe 8 și 9 mai pasionații lumii digitale își vor da întâlnire cu specialiști din diferite domenii care vor oferi soluții și răspunsuri pentru „noua realitate”.

În cadrul conferinței vor fi prezentate trei secțiuni de discuții:

 • Soluții pentru industria creativă și dezvoltarea conținutului;
 • Soluții pentru educație și smart living;
 • Soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri.

În cadrul fiecărei secțiuni vor vorbi profesioniști remarcabili din aproape 10 domenii care vor inspira și oferi online soluții la cele mai actuale subiecte. Experiența Rockit Conference în format nou online este accesibilă tuturor doritorilor. Pentru a putea urmări live-urile experților locali și internaționali este necesară înregistrarea pe site-ul conferinței (www.rockit.digital).

Publicitate

În contextul ultimelor evenimente și a perioadei de autoizolare, antreprenorii s-au lovit cu o situație fără precedent, fiind nevoiți să se adapteze rapid la „noul normal”. Pentru a veni în ajutor, Rockit Conference „Don’t panic: Finding solutions for the new reality” a pregătit pentru secțiunea ”Soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri” un line-up cu personalități precum:

Dragoș Stanca (fondator UPGRADE100 și partener Think Digital), Dmitri Voloshin (fondator Simpals), Diana Stafie (co-fondatoare Future Station), Pavel Ciorici (fondator al platformei WPZOOM), Lisa Guțu (șefă departament de afaceri Salt Edge), Vasile Tofan (partener la Horizon Capital) Albert Poghosyan (director executiv 360 STORIES), Matthew Johnson (co-fondator Taskable), Elena Oprea (manageră Startup Studio), Alexander Guțu (manager general al Centrului de Diagnostic German) și Yurii Hladnkyi (Director Executiv Grape).

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Unul dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internațional.

Evenimentul este organizat de către Rockit Academy și Digital Communication Network cu susținerea Biroului pentru Educaţie şi Cultură al Departamentului de Stat al Statelor Unite.

Rockit Academy aduce context pentru a crea parteneriate regionale prin evenimente și activități online. Atât timp cât există oameni care susțin cauzele și comunitatea Rockit, este posibilă realizarea a astfel de evenimente precum Rockit Conference. Pentru a încuraja proiectele organizatorilor și conferinței, puteți deveni prietenii Academiei Rockit pe Patreon.

Urmărește mai multe detalii Rockit Conference 2020 : www.rockit.digital sauAcademia Rockit pe Patreon.

Link-uri profiluri speakeri Rockit Conference: Dragos Stanca, Lisa Gutu, Vasile Tofan, Pavel Ciorici, Dmitrii Voloshin, Elena Oprea, Matthew Johnson, Albert Poghosyan, Alexander Guțu, Diana Stafie, Yurii Hladnkyi

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal