Avem doi Ambasadori noi! Încă mai ai șansa să obții o sticlă de vin marca AGORA

Avem doi Ambasadori noi! Încă mai ai șansa să obții o sticlă de vin marca AGORA

Tindem să devenim o comunitate tot mai mare. Tocmai de aceea, vrem să vă împărtășim rezultatele primei zile de la lansarea abonamentelor de membri la AGORA. Avem primii Susținători, Fani, și chiar Ambasadori!

Așadar, în primele 24 de ore de la anunțul nostru de lansare a ambonamentelor am reușit să convingem doi Ambasadori să ia abonamente de șase și respectiv 12 luni, am cucerit trei Fani și alți doi Susținători. Fiecare a optat pentru abonamente de 1, 6 și 12 luni.

...

Publicitate

Noi ne angajăm să depășim așteptările voastre de la un site de știri, la o platformă deschisă pentru comunicare, care, împreună cu membrii săi, stabilesc și influențează agenda publică a subiectelor.

Să nu credeți că sunteți singuri în această aventură. Pe lângă abonații adunați din rândurile cititorilor noștri fideli, ne bucurăm să vă spunem că și jurnaliștii echipei noastre, la fel, sunt membri AGORA cu acte în regulă, procurându-și abonamente chiar din prima zi. Așa că, în cazul în care aveți anumite întrebări, neclarități sau dubii referitor la membership-ul nostru și abonamente, îi puteți întreba direct pe ei. Veți primi răspunsuri sigure, de la prima sursă.

AGORA vrea să facă în continuare jurnalism independent, transparent, relevant, să ofere conținut accesibil pentru toată lumea alături de cititori și finanțat de membrii comunității.

Împreună, vom construi jurnalism pe model de membership, o provocare extraordinară pentru Republica Moldova. E un efort pe care nu-l putem face singuri, avem nevoie de Susținători, Fani și Ambasadori.

Așa că, vă invităm să deveniți membri AGORA și să susțineți jurnalismul liber.

Cine vrea să ne susțină trebuie să parcurgă următorii pași

...

2. După ce se înregistrează și se autentifică pe site, merg la secțiunea Abonamente de unde își aleg un pachet de susținere.

Lucruri importante de reținut înainte de momentul plății

* Plățile sunt securizate, realizate prin terminalele băncilor din Moldova

* Plata nu este recurentă (se face o singură dată). La finalul perioadei de abonare îți vom trimite un mail pentru a-ți reaminti să reînnoiești plata.

* Dacă ai deja un abonament, însă vrei să treci la unul cu mai multe beneficii, îți oferim 2 luni în plus la abonamentul dorit. Nu putem, însă, face recalcul / returnare de sume.

* Te anunțăm că, dacă vrei să renunți la un abonament, din punct de vedere tehnic NU AVEM posibilitate să returnăm banii.

Introducerea abonamentelor, în formatul pe care-l propunem cititorilor noștri, reprezintă o premieră pentru piața media din Republica Moldova. Este o mare provocare pe care ne-o asumăm, însă avem certitudinea că aceasta e direcția corectă.

Vă invităm să deveniți membri AGORA și să susțineți jurnalismul liber.

Site-ul AGORA este dezvoltat și gestionat de Interact Media SRL. Compania mai deține în portofoliu revista online pentru femei EA.md.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal