Încă două concerte „Live for Live” - într-o altă manieră muzicală, dar cu aceeași misiune socială

Încă două concerte „Live for Live” - într-o altă manieră muzicală, dar cu aceeași misiune socială

În cea de-a doua săptămână de campanie Live for Life - Eveniment veritabil, scop caritabil, pentru concertul de miercuri, organizatorii au bifat mai multe motive ca toți să se bucure de repertoriul Tharmis: piese cântate vibrant și un interpret carismatic - Valentin Uzun. Iată ce urmează săptămâna aceasta.

5 motive să participi la un concert online:

 1. Un îndemn în plus să dansați și să colorați rutina zilnică.
 2. Marcați Ziua Internațională a Dansului... în fiecare zi.
 3. Muzica lui Valentin Uzun nu poate fi decât însoțită de dans. Ce urmează e foarte tentant.
 4. Pentru că cei de la Acord, acum o săptămână, au testat scena Media Show Group prin mișcări energice și ne-am dorit un val mai puternic.
 5. Dansul înseamnă bunăvoință, iar din bună voință nasc și faptele caritabile. Așadar, scopurile au fost setate, pregătirile au mers strună și, cum au așteptat mulți dintre voi, la 19:00 a startat transmisiunea online și cel de-al doilea show Live for Life.

Publicitate

„Ne-am adunat și de această dată în număr mare - peste 12 000 de vizualizări, 748 de comentarii, reacții și distribuiri. Mulți dintre voi ne-ați privit din străinătate, alinându-vă dorul de casă. Dacă eram cu toții fizic la acest concert, ne-ar fi trebuit o arenă impunătoare, iar pământul ar fi răsunat de tropăit și medicii ne-ar fi auzit aplauzele.

Platoul scenic Media Show Grup a cunoscut din nou bucuria luminilor, a sunetului de calitate și a muzicii care ne alimentează cu bună dispoziție în această perioadă mai puțin activă și cu mult îndemn de #staiacasa, iar contul de donații Life for Live, de pe platforma oplata.md „a deschis larg brațele” pentru a primi ajutorul vostru bănesc în scopul achiziționării de echipament atât de necesar cadrelor medicale implicate, în prima linie, cu lupta împotriva COVID-19. Primiți mulțumirile noastre sincere și calde pentru donațiile primite și pentru faptul că ne sunteți alături.

De asemenea, Media Show Grup își exprimă recunoștința pentru dedicație și implicare echipelor MS-Prod, LineProduction.md, Art Garage Ragoza Music pentru că fac posibil acest concert, lui MC Mike pentru că ne iubește și este atât de prezent în tot ce facem, interpreților care concertează absolut gratuit, partenerilor media ai proiectului:

Ea.md, Agora.md, diez, celor care s-au alăturat misiunii noastre pe parcurs, prin solidaritate și susținere: Novoe Radio, Hit FM, Jurnal FM și, foarte important companiei AUTOMALL care nu doar că pășește alături de noi, dar dezvoltă propria campanie de susținere a eroilor în alb, asigurând gratuit deservirea tehnică pentru autospecialele Serviciului de Urgență.

Toate acestea fiind spuse, plecăciuni în fața medicilor noștri, care au puterea și dăruirea de a ne ține în grija lor. După ce am transmis primele achiziții făcute din donații și am comunicat cu cadrele medicale, avântul nostru e și mai mare.

Devenim tot mai mulți. Suntem tot mai puternici. Împreună putem depăși încercarea pe nume COVID-19”, notează organizatorii.

Invitatul special al celui de al treilea concert este Olia Tira pe 6 mai , ora 19:00.

Donează pentru eroii în alb AICI

Pentru persoane juridice:

SC MEDIA SHOW GRUP SRL

1006600025484

IBAN MDL: MD35MO2224ASV64877527100

destinația plății: donație

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal