
Cum să interacționezi cu experți internaționali sau locali și să dezvolți o afacere globală din bucătăria ta
Echipa Dreamups a adus de nenumărate ori antreprenori și experți de succes internațional, care au povestit despre experiențele lor, dar și au răspuns la întrebările legate de antreprenoriat și lumea tehnologică. Însă sunt și mentori extrem de buni care din păcate nu pot să ajungă în Chișinău. Fie sunt ocupați la job, fie aventura aceasta de a veni în Moldova efectiv este prea costisitoare ca și timp, mai ales pentru acele persoane care locuiesc în California, mai exact în Silicon Valley, care este tărâmul celor mai strălucite minți din lume.
・
Totuși în ultima perioada din cauza situației excepționale legate de pandemie, mai mulți oameni, printre care și mentorii sunt mai deschiși să ajute și să se conecteze online cu tineri antreprenori, iar pentru noi aceasta este o oportunitate perfectă să aducem la un loc cei mai buni experți în afaceri tehnologice, pentru a ajuta viitorii antreprenori din Republica Moldova să lanseze propriile afaceri, de acasă, din bucătăria lor.
Tinerii au posibilitatea să se conecteze LIVE în cadrul acceleratorului de startup-uri Upcelerator organizat de Dreamups, un program de 4 luni unde tinerii trec săptămânal prin 16 module unde învață despre toate aspectele unei afaceri scalabile.
În fiecare săptămână participanții se vor conecta cu diferiți mentori și experți:





În programul Upcelerator vor fi peste 30 de mentori și experți, cu care tinerii se vor putea conecta online. Pe lângă sesiuni ei pot să vorbească unu-la-unu în ședințe private cu fiecare mentor. La fel vor avea sarcini concepute de mentori și acces la resurse pe platforma de învățare online a acceleratorului.
Pentru mai multe detalii dar și pentru a aplica la program vizitați pagina Upcelerator. Aplicările sunt deschise până pe 20 mai.
Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange, cu suportul EFSE Entrepreneurship Academy și realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului „Tekwill”.