Rockit Conference aduce un moment magic în cadrul evenimentului din acest weekend

Rockit Conference aduce un moment magic în cadrul evenimentului din acest weekend

Rockit Conference aduce un concert live la finalul ultimei zile a conferinței din 8-9 mai alături de Cosmos în Buzunar, Denorm și Lemonique. Alătură-te la o seară de neuitat alături Rockit Community pentru a face networking online cu oamenii tăi - un final magic al unui eveniment cu peste 40 de speakeri recunoscuți internațional.

Perioada #stauacasa pentru Moldova sau #stayhome #staysafe pentru întregul glob este una de redescoperire și adaptare la „noua realitate” pentru afaceri, instituții, dar și domeniul de divertisment. Artiștii au fost nevoiți să amâne majoritatea activităților și evenimentelor, excepție fiind cele care au putut fi transpuse în lumea virtuală. Dacă pentru mulți artiști, anterior, timpul era o resursă în deficiență, în prezent ei dispun suficiente ore și minute pentru a reveni la ocupațiile preferate precum producția muzicală și cochetarea cu muza inspirației. Marele scene de concerte au fost aduse chiar în studiourile sau livingurile din propria casă.

„Nu prea cred că planurile au avut de suferit. Suntem conștienți de situația prin care trecem cu toții la moment.Ceea ce nu reușim acum să facem cu siguranță vom reuși mai târziu”, spune Pavel Olari, vocalistul și chitaristul trupei Cosmos în Buzunar.

Publicitate

Autor:

„Mediul înconjurător suportă mai multe schimbări, carantina ne obligă să lucrăm de acasă pe când muzica, consider că, e lucru de echipă. Astfel munca la distanță în anumite circumstanțe scade productivitatea, dar în orice caz ne adaptăm și nu stăm pe loc. Suntem bucuroși totuși că majoritatea evenimentelor doar s-au amânat. Deci, avem timp sa mai regândim unele aspecte în legătură cu ceea ce am planificat”, mai adaugă Adrian Roșca, chitaristul bas și percuționistul trupei.

Autor:

Autoizolarea nu-i oprește pe tinerii artiști să își continue activitatea în forță și să dea concerte, chiar dacă nu de pe scenă, show-ul continuă și muzica nu are limite. Un concert al trupei Cosmos în Buzunar va fi ținut și la cea de-a noua ediție Rockit Conference.

„Consider că planurile nu au avut de suferit, acum din contra suntem dispuși la creație , la studiu și la perfecționarea calității muzicale”, spune Lurențiu Coțaga, chitaristul proiectului muzical.

Autor:

Producția de muzică și-a schimbat rutina, nu și procesul pentru cei 3 membrii ai trupei ce petrec timpul în continuu online împreună. Fiecare lucrează individual, apoi fac un share de date. Astfel, lucrurile se mișcă aproape în același ritm pentru că niciunul dintre ei nu a încetat să creeze. Pentru această perioadă, membrii trupei Cosmos în Buzunar au un singur credo - „Muncește. Descoperă. Crează”. Totodată, artiștii, au pregătit un program special și pentru a încinge atmosfera la încheierea evenimentului Rockit Conference din 8 și 9 mai.

Alături de Cosmos în Buzunar, în „scena digitală” vor evolua Denorm și Lemonique. Denorm este un proiect muzical ce îmbină synthwave și post-rock ce atrag atenția multor bookeri și producători muzicali. Membrii trupei Lemonique, alături de iepurele său alb groovy, aduc la Rockit Conference un concert unde fac un adevărat mix între mainstream pop, downtempo, trip hop și funk de neuitat.

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Unul dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internațional.

Evenimentul este organizat de către Rockit Academy și Digital Communication Network cu susținerea Biroului pentru Educaţie şi Cultură al Departamentului de Stat al SUA, Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

Rockit Academy aduce context pentru a crea parteneriate regionale prin evenimente și activități online. Atât timp cât există oameni care susțin cauzele și comunitatea Rockit, este posibilă realizarea a astfel de evenimente precum Rockit Conference. Pentru a încuraja proiectele organizatorilor și conferinței, puteți deveni prietenii Academiei Rockit pe Patreon.

Înregistrarile pentru conferința Rockit Conference se fac pe www.rockit.digital

#rockitconference #digicomnet

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal