Rockit Conference a decolat în spațiul digital! Vezi agenda și conectează-te online

Rockit Conference a decolat în spațiul digital! Vezi agenda și conectează-te online

Astăzi a fost dat startul celei de-a noua ediții Rockit Conference, care, în premieră, se desfășoară în format online. În cadrul conferinței, cei peste 40 de speakeri stelari pun în discuție trei categorii de importanță majoră în această perioadă: soluții pentru industria creativă; soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri; soluții pentru educație, sănătate și smart living. La fiecare secțiune evoluează profesioniști remarcabili din peste 10 țări cu discursuri în engleză sau rusă.

Evenimentul se va desfășura două zile, 8-9 mai, începând cu ora 10:00. Experiența Rockit Conference în format nou online este accesibilă tuturor doritorilor. Pentru a putea urmări live-urile experților locali și internaționali este necesară înregistrarea pe site-ul conferinței. Organizatorii invită doritorii să fie parte din discuție și să interacționeze cu speakerii în chat-ul deschis al conferinței.

În prima zi de Rockit Conference: solutions for the new reality evoluează 21 de speakeri care vin cu soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri, dar și o parte din speakerii de la secțiunea soluții pentru industria creativă.

Publicitate

Astăzi au urcat în scena virtuală Dragoș Stanca (fondator UPGRADE100 și partener Think Digital), Diana Stafie (co-fondatoare Future Station), Pavel Ciorici (fondator al platformei WPZOOM), Vasile Tofan (partener la Horizon Capital), Yurii Hladnkyi (Director Executiv Grape), Alexander Guțu (manager general al Centrului de Diagnostic German), Elena Oprea (manageră Startup Studio). Urmează speakeri stelari precum Dmitri Voloshin (fondator Simpals), Lisa Guțu (șefă departament de afaceri Salt Edge), Albert Poghosyan (director executiv 360 STORIES), Matthew Johnson (co-fondator Taskable) și mai mulți experți apreciați internaționali.

...

În cea de a doua zi a conferinței, alți peste 20 de speakeri vor aduce cele mai actuale și eficiente soluții și strategii pentru o mai ușoară adaptare la „noul normal”, dar și pentru domeniile sănătății, educației și a smart-livingului. Totodată, în prima parte a zilei, vor mai fi puse în discuție și strategii pentru industria creativă.

Pe 9 mai vor evolua personalități precum producătoarea creativă și cosilieră pentru RevThink Lidia Scarlat, video bloggerul Vicu Țurcanu și Eleni Kolliga, consultantă în Digital Marketing. De asemenea, experta în marketing la Atlantic Council, Eto Buziashvili; comediantul din Armenia, Narek Margary; Kamile Kaselyte, expert în marketing și strategie din Belgia și bloggerița Valeria Lungu.

De asemenea, reaminitim că în acest an, a fost introdus pentru prima dată un nou principiu de voting în cadrul ceremoniei Rockit Awards. Fiecare profesionist din industria creativă are posibilitatea să se auto-nominalizeze sau să recomande pe colegii de breaslă care, după părerea sa, merită să fie recunoscuți. Voting-ul are loc fără să existe listă prestabilită sau un juriu, prin aplicația, VoteMe.App și poți vota până sâmbătă seara, chiar înainte de decernarea premiilor. Află cum nominalizezi și votezi profesioniștii preferați pe rockit.digital.

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Unul dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internațional.

De asemenea, Rockit Conference aduce un concert live la finalul ultimei zile a conferinței din 8-9 mai. Momentul magic se va desfășura exclusiv pe o „scenă digitală”, la fel ca și conferința. Pentru un moment artistic, vor evolua trei trupe locale: Cosmos în Buzunar, Denorm și Lemonique.

Evenimentul este organizat de către Rockit Academy și Digital Communication Network cu susținerea Biroului pentru Educaţie şi Cultură al Departamentului de Stat al SUA, Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, UNICEF Moldova, Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

Rockit Academy aduce context pentru a crea parteneriate regionale prin evenimente și activități online. Atât timp cât există oameni care susțin cauzele și comunitatea Rockit, este posibilă realizarea a astfel de evenimente precum Rockit Conference. Pentru a încuraja proiectele organizatorilor și conferinței, puteți deveni prietenii Academiei Rockit pe Patreon.

Înregistrarile pentru conferința Rockit Conference se fac pe www.rockit.digital

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal