Membership AGORA: Ce fel de abonamente de membership sunt disponibile și care-s beneficiile lor? (VIDEO)

Membership AGORA: Ce fel de abonamente de membership sunt disponibile și care-s beneficiile lor? (VIDEO)

Din 30 aprilie, AGORA a lansat opțiunea de abonamente pentru membri. După ce managerul companiei Interakt, Irina Ghelbur, ți-a povestit ce e cu acest „Membership” și de ce surprize exclusive se bucură primii 50 de membri, jurnalista Irina Harea-Mardari îți explică pe îndelete tot ce trebuie să știi despre abonamentele de membru. De la ea afli despre prețurile abonamentelor, beneficiile pe care le includ dar și posibilitățile pe care le poți avea achiziționându-le. 

„Noi, la AGORA, îți propunem trei tipuri de abonament diferite după preț și beneficiile pe care le oferă. Primul tip de abonament se numește SUSȚINĂTOR. El costă 48 de lei și îți oferă acces la noua aplicați mobilă AGORA, 10% discount la evenimentul nostru de pe acoperiș-Roofoffline și o invitație în grupul închis de pe Facebook, unde vei putea pune toate întrebările pe care le ai, iar jurnaliștii din redacția noastră îți vor răspunde, în cel mai scurt timp”, explică jurnalista.

Publicitate

Astfel, cei care decid să acceseze abonamentul de tip FAN, vor plăti pentru el 98 de lei. El include toate beneficiile enumerate mai sus, plus bilete la spectacolele săptămânale de teatru, materiale exclusive pentru abonați și follow-up-uri pentru cele mai interesante și citite știri.

Citește și: Cum se fac banii în media? Experiența AGORA povestită de Irina Ghelbur la #AntiConferință. The Newsroom (VIDEO)

Fă parte din comunitatea AGORA. Susține jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

„Abonamentul AMBASADOR conține beneficiile din FAN, dar este deosebit pentru că îți oferă acces la site-ul AGORA fără publicitate. O sticlă de vin marca AGORA, un bilet la Roofoffline și încă ceva ce nu credem că vei mai primi din altă parte – raportul financiar al companiei – pentru o transparență totală”, spune Irina Harea-Mardari.

Fiecare dintre abonamente poate fi accesat pentru o lună, pentru o jumătate de an sau pentru un an.

„Nouă ne place ceea ce facem. Muncim mult pentru pentru a fi în fiecare zi mai buni, mai rapizi, mai pe gustul tău. Dacă și ție îți place de noi – ia abonamentul de membru AGORA și susține presa independentă”, a concluzionat jurnalista.

În patru ani, noi sperăm ca familia noastră să adune cel puțin 800 de membri (bipezi) cu care vom face AGORA, EA.md, ROOFOFFLINE-uri și facturi. Asta înseamnă 200 de membri pe an.

Ce zici, se poate? Hai aici!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal