Nu închidem site-ul! Ce (nu) se va întâmpla cu AGORA odată cu inițierea programului de membership (VIDEO)

Nu închidem site-ul! Ce (nu) se va întâmpla cu AGORA odată cu inițierea programului de membership (VIDEO)

Din 30 aprilie, AGORA a lansat opțiunea de abonamente pentru membri. Probabil te-ai întrebat: înseamnă că nu voi mai putea citi știrile? Site-ul va fi blocat pentru cei care nu plătesc? Ei bine, nu. Editora AGORA și autoarea podcastului „Bilet în Parlament”, Felicia Nedzelschi, explică într-un scurt video schimbările care vor avea loc. Grăbește-te, primii 50 de susținători, indiferent de gradul lor de contribuție, vor primi câte o sticlă de vin marca AGORA. 

„Nu te speria. Nu închidem site-ul și nu limităm în niciun fel accesul la conținutul de pe site. Toată informația va fi în continuare accesibilă pentru toată lumea. Ce aducem sunt trei tipuri de abonamente de membri AGORA. Fiecare oferă beneficii aparte pentru abonați. Venim și cu facilități pentru cititorii care se vor înregistra pe site. Mizăm pe o comunicare strânsă cu voi, cititorii și susținătorii noștri. Vom aprecia și ține cont de orice feedback, opinie, idee sau sugestie. Ne vom bucura să împărtășiți cu noi cunoștințele și experiențele voastre, care de ce nu, ar putea servi drept inspirație pentru alți oameni. Vrem să știm care sunt necesitățile voastre, ca să putem veni în întâmpinarea lor. De aia, vă încurajăm să lăsați adresele voastre de e-mail în casetele destinate lor, pentru o comunicare cât mai productivă cu voi. Mă bucur să anunț că primii 50 de membri (indiferent de opțiunea lor) vor primi câte o sticlă de vin marca Agora”, vă spune Felicia.

Publicitate

Mai devreme, jurnalista Irina Harea-Mardari a explicat pe îndelete tot ce trebuie să știi despre abonamentele de membru. De la ea afli despre prețurile abonamentelor, beneficiile pe care le includ dar și posibilitățile pe care le poți avea achiziționându-le.

Citește aici: Membership AGORA: Ce fel de abonamente de membership sunt disponibile și care-s beneficiile lor? (VIDEO)

Felicia Nedzelschi, la #AntiConferință. The Newsroom. Cum se „pupă” frica de a vorbi, „rârâitul” și un podcast despre politică (VIDEO)

Fă parte din comunitatea AGORA. Susține jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Ce zici, se poate? Hai aici!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal