Discuții despre lumea tehnologică cu câțiva mentori ai acceleratorului Upcelerator

Discuții despre lumea tehnologică cu câțiva mentori ai acceleratorului Upcelerator

Pe data de 22 aprilie echipa Dreamups a deschis aplicările pentru programul Upcelerator, care este un accelerator de startup-uri complet online din Republica Moldova. Timp de 4 luni tinerii antreprenori se vor putea expune la subiecte din toate sferele unei afaceri, de la idee, branding, marketing, vânzări, până la finanțe și cum să găsești bani pentru afacere. La finele programului cei calificați pot să primească investiții de până la 10 mii de dolari pentru dezvoltarea startup-ului său.

În ultimele săptămâni am reușit să ne conectăm cu diferiți mentori și experți din programul Upcelerator, care locuiesc în diferite colțuri ale lumii, precum: Amsterdam, Londra și Sillicon Valley. Am abordat cu ei diferite subiecte din domeniul tehnologiilor în cadrul evenimentelor live pe pagina Upcelerator.

...

Publicitate

„Diferența dintre Marketing și Growth Marketing este scopul, în marketing o să te focusezi doar pe engagement sau cum să aduci vânzări adiționale, nu te gândești că scopul este să aduci o creștere. Cel mai des în companii, specialiștii de marketing se gândesc doar la specialitatea lor și nimic mai mult, în cazul la growth marketing tu nu te focusezi doar pe marketing, dar te gândești ce influențează la rezultatele tale pe marketing, analizezi produsul și vezi imaginea de ansamblu.”

Autor:

...

„Dacă dorești să dezvolți ideea, să găsești investiții și să ai succes, atunci Silicon Valley este o platformă destul de matură care poate să te ajute în asta. Însă nu trebuie de creat un mit ce ține de Silicon Valley, deoarece startup-uri și companii de succes sunt în toată lumea, ce este specific pentru Silicon Valley, este capitalul de risc și intelect, unirea la aceste două elemente este foarte bine sincronizată aici.”

Autor:

...

„Mulți antreprenori dezvoltă tehnologii de dragul tehnologiilor, dacă să facem un research pe google, o să înțelegem că totul deja a fost inventat. Nu trebuie să inventezi roata încă o dată, folosește o tehnologie care există și aplică la o problemă care încă nu a fost soluționată. Trebuie să începi cu pași mici, să încerci să rezolvi mai întâi o problemă din Moldova și după să te gândești cum să aplici idea ta peste hotare.”

Autor:

Amintim că aplicările în acceleratorul de afaceri Upcelerator se închid pe data de 20 mai. Vezi mai multe detalii despre program și aplică pe Upcelerator.md

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, cu suportul EFSE Entrepreneurship Academy și realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal