Membership AGORA: Cum achităm abonamentele de membership și care sunt opțiunile de plată? (VIDEO)

Membership AGORA: Cum achităm abonamentele de membership și care sunt opțiunile de plată? (VIDEO)

AGORA a lansat opțiunea de abonamente pentru membri,  astfel încât tu să devii un susținător activ al presei independente. Dumitru Ciorici, manager Dezvoltare Interakt, ți-a spus de ce AGORA trece la membership, iar jurnalista Irina Soltan a oferit și câteva argumente bune pentru a alege unul din cele trei abonamente. Astăzi, Adriana Făureanu îți va explica cum poți realiza achitarea și care sunt opțiunile de plată. 

„AGORA a lansat opțiunea de abonamente pentru membri. Plata se face direct pe site și e foarte simplu. Tot ce ai nevoie este un card bancar Visa, Mastercard sau un cont de Paypal. Selectezi pachetul de membru care crezi că ți se potrivește, apoi vei fi direcționat pe pagină unde trebuie să introduci datele cardului și să faci plata online.

Sunt bucuroasă să anunț că primii 50 de membri vor primi câte o sticlă de vin marca AGORA. Ia abonamentul de membru AGORA și susține presa independentă”.

De ce avem nevoie de susținerea ta? Pentru că de șase ani scriem și producem știri, proiecte doar pentru tine, astfel încât tu să te poți bucura de acces liber la informații, iar comunitatea ta să se dezvolte în ritmul realității.

Astăzi, jurnaliștii AGORA depun toate eforturile, cu încrederea că proiectele lor te vor ajuta să crești și să fii motivat și inspirat pentru a realiza lucruri bune împreună, cum ar fi acest model sigur și comod de a contribui financiar la dezvoltarea instituțiilor media independente. În patru ani, sperăm ca familia noastră să adune cel puțin 800 de membri (bipezi) cu care vom face AGORA, EA.md, ROOFOFFLINE-uri și facturi. Asta înseamnă 200 de membri pe an. Învață și ia tot ce e mai bun de la noi. Nota ta de plată e să ne fii alături, în calitate de abonat AGORA.

Vezi și: Membership AGORA: Te gândești de ce ai achita un abonament AGORA? Jurnalista Irina Soltan vine cu argumente (VIDEO)

Vezi și: Adriana Făureanu, la #AntiConferință. The Newsroom: Provocarea de a vorbi din nou și visul de a deveni jurnalistă (VIDEO)

Fă parte din comunitatea AGORA. Susțineți jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de voi pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Publicitate

Ce zici, se poate? Hai aici!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal