*Acest material este sponsorizat

Casa de avocatură Vernon | David anunță promovarea a doi parteneri noi în Republica Moldova

 Casa de avocatură Vernon | David anunță promovarea a doi parteneri noi în Republica Moldova


Vernon | David sunt încântați să anunțe promovările lui Sergiu Bivol și a lui Roman Ivanov în poziția de Parteneri. Începând cu 1 iunie 2020, casa de avocatură Vernon | David anunță promovările lui Roman Ivanov și a lui Sergiu Bivol în poziția de Parteneri. Roman și Sergiu vor completa echipa de parteneri formată din Charles Vernon, Daniela David, Diana Neagu, Maria Nica și Corina Țigănaș.

De peste 10 ani în echipă

Sergiu Bivol s-a alăturat echipei în 2008 și a fost primul avocat angajat de Vernon David în Republica Moldova.  Roman Ivanov a devenit membru al echipei Vernon David în 2009, fiind al doilea avocat local angajat.  Împreună ei au pus temelia activității casei de avocatura în Moldova, timp de peste un deceniu, jucând un rol esențial în transformarea Vernon David în ceea ce reprezintă acum această casa internațională de avocatură de top.  

„Este o plăcere deosebită că Vernon David anunță astăzi despre promovările lui Sergiu și a lui Roman în poziția de Parteneri.  Ei au fost cu noi de la începutul activității biroului nostru din Moldova și au contribuit enorm în succesul și dezvoltarea acestuia.  Aceștia sunt avocați excepționali, colegi de excepție și buni prieteni”

Charles Vernon, Managing Partner al Vernon | David

A fost o plăcere și inspirațional să lucrez cu Roman și Sergiu în ultimii 10 ani și cu atât mai mult în ultimii opt ani de locuit și de lucrat în Chișinău. Pot spune cu mândrie că am „crescut” împreună din punct de vedere profesional în această perioadă și că am învățat foarte multe unii  de la alții, devenind mai mult decât o „familie la muncă”

Diana Neagu, partener pentru România și Moldova din Vernon | David
 

Lider de echipă în mai multe proiecte

Sergiu Bivol este specializat în dreptul comercial și societar, soluționarea litigiilor, arbitrajul international precum și în tranzacții imobiliare, cu o atenție specială pe Fuziuni și Achiziții și litigii comerciale complexe, inclusiv în cadrul reprezentării intereselor clienților împotrivă Republicii Moldova. Pe parcursul ultimilor ani, acesta a acționat în calitate de lider de echipă în cadrul mai multor proiecte din diferite domenii, inclusiv telecomunicații, media, televiziune, sport, agricultură, protecția plantelor, domeniul farmaceutic, producerea oțelului, domeniul bancar și cel de infrastructură. Pentru activitatea sa profesională excepțională, Sergiu este recunoscut de către clasamentele Legal 500, Chambers & Partners și ILFR 1000.

Sergiu va continua să asigure managementul administrativ al biroului din Moldova, precum și coordonarea practicii departamentului de Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții și a departamentului de Litigii în Moldova.

Apreciați de către directorul Legal 500

Roman Ivanov este specializat în dreptul bancar și financiar, domeniul de reglementare și conformitate, precum și cel al Proprietății Intelectuale. În ultimii ani, el a lucrat pentru un număr mare de bănci și instituții financiare, inclusiv în ceea ce ține de proiectele de expansiune implementate de diferite grupuri bancare internaționale, precum și în cadrul achiziției de portofolii de credit și a activelor financiare. Adițional, el a acordat asistență unui număr mare de creditori și debitori privind tranzacțiile financiare ale acestora, având experiență esențială în lucrul cu tranzacțiile bursiere, finanțarea comerțului și a securizării (valoarea tranzacțiilor depășind EUR 500 milioane). Recent, activitatea lui Roman a fost recunoscută de către directorul Legal 500 unde este indicat că Roman este „foarte profesionist, responsabil și dedicat muncii sale. Îl recomandăm cu toată încrederea”. 

Roman va continua să coordoneze departamentul de Drept Bancar și Financiar, domeniul de Reglementare și Conformitate, precum și pe cel al Proprietății Intelectuale în Moldova.

DESPRE VERNON | DAVID:

Vernon | David este o casa de avocatură internațională de tip boutique specializată în tranzacții și dispute comerciale complexe, aspecte de reglementare și conformitate juridică.  Vernon | David oferă consultanță juridică specializată și de înaltă calitate către o gamă largă de clienți locali și internaționali, de la startup-uri la companii multinaționale și autorități străine.  Fiind creată în 2001, la acest moment casa de avocatură are 7 parteneri și mai mult de 20 de avocați atât în România cât și Republica Moldova. Cu echipe înalt specializate, având experiență internațională, formate din avocați americani, români și moldoveni, Vernon | David a avut, de-a lungul timpului, privilegiul de a asista investitori importanți în piață în tranzacții și expansiune în Moldova.

Vernon | David și avocații săi au fost indicați și clasificați în toate ghidurile principale internaționale și serviciile de referință, inclusiv Chambers and Partners (Global și Europe), Legal 500 și IFLR 1000. Biroul din Moldova al societății a avut onoarea să fie recunoscut în directoarele Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o societate de avocatură de un prim nivel de ani de zile.

P.

Vezi și aceste știri
Avocatul Poporului le recomandă părinților să-și vaccineze copiii

Avocatul Poporului le recomandă părinților să-și vaccineze copiii

Guvernul abrogă decizia anterioară de a oferi clădirea Reședinței de Stat în administrarea Oficiului Avocatului Poporului

Guvernul abrogă decizia anterioară de a oferi clădirea Reședinței de Stat în administrarea Oficiului Avocatului Poporului

Avocatul poporului cere reducerea amenzilor legate de COVID-19. „Pentru anumite persoane, sumele sunt foarte mari”

Avocatul poporului cere reducerea amenzilor legate de COVID-19. „Pentru anumite persoane, sumele sunt foarte mari”

Advertoriale
Un preț mic la credit nu îți garantează mereu și cea mai bună oferta. Explică expertul Microinvest

Un preț mic la credit nu îți garantează mereu și cea mai bună oferta. Explică expertul Microinvest

Cum poți primi la farmacie un test HIV gratuit până la finalul lunii noiembrie

Cum poți primi la farmacie un test HIV gratuit până la finalul lunii noiembrie

100 de angajați maib vor participa la Maratonul Internațional Chișinău. Iată ce i-a motivat (VIDEO)

100 de angajați maib vor participa la Maratonul Internațional Chișinău. Iată ce i-a motivat (VIDEO)

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
  Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
 • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
Cele mai populare
 • 1
  Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni i se adresează cu „profundă tristețe” Maiei Sandu: „Din câte cunosc personal, ați avut rude și mătușă în mănăstire”
 • 2
  16 dosare răsunătoare ale politicii moldovenești. Cine sunt foștii demnitari găsiți nevinovați, eliberați înainte de termen sau dați de ani buni în căutare (INFOGRAFIC)
 • 3
  O echipă de 22 de cadre medicale din Moldova merg să ajute România în lupta cu pandemia
 • 4
  Tatiana Țîbuleac, Valentina Naforniță, Nicolae Pojoga, Tudor Iașcenco, printre numele decorate de Maia Sandu, la 30 de ani de la proclamarea independenței
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.