Start aplicațiilor pentru ediția de toamnă a unui nou program de Internship la Endava

Start aplicațiilor pentru ediția de toamnă a unui nou program de Internship la Endava

Un nou program de Internship al Companiei Endava se va desfășura începând cu luna septembrie. De astăzi se dă startul perioadei de aplicare. Iată ce condiții trebuie să întrunești și cu ce păreri despre stagiere au rămas studenții care l-au trecut în anii precedenți.

Cine se poate inregistra la Internship

Tradițional, la stagiu se pot înregistra studenții de la Facultățile de tehnologii informaționale, tinerii absolvenți sau cei înscriși la un program de master. Pot aplica și cei care își doresc să-și schimbe profesia și să adopte una din domeniul IT. Sunt așteptate persoane cu o gândire analitică, aptitudini de rezolvare agilă a problemelor cu ajutorul soluțiilor inteligente.

Pe parcursul programului, aplicanții vor învăța de la specialiști cu experiență bogată în IT și vor avea acces la ateliere de instruire tehnică și învățare a programelor de lucru. Totodată, aceștia vor avea posibilitatea să activeze în cadrul proiectelor clienților și să participe la toate activitățile companiei. Iar cei mai buni se vor putea angaja cu un program de muncă deplin. Conform experiențelor anterioare, sunt angajați 70 la sută dintre participanții la Internship. Pentru a aplica la program, trebuie să știi limba engleză.

Dacă întrunești calitățile de mai sus, aplică la una dintre specialitățile: Applications Management, Development sau Testing.

Publicitate

„Sunt recunoscătoare că în pofida situației de pandemie, programul de Internship nu a fost anulat, dar a continuat de la distanță. Este o oportunitate unică nu doar să ne îmbunătățim cunoștințele tehnice, dar și abilitățile de interacțiune. Colaborăm mai mult de acasă: avem ședințe zilnice, discuții prin intermediul platformelor online cu mentorii și instruiri. Această experiență ne va învăța să fim mai deschiși schimbărilor și să ne adaptăm mai ușor”

Diana, development intern

Autor:

„Sunt impresionat de acest proces. Mentorii noștri depun mult efort pentru ca noi să ne bucurăm de o experiență inedită și uneori uit că sunt acasă și simt atmosfera de la birou. Într-un timp scurt, am învățat atât de multe lucruri noi și acesta e abia începutul”

Adrian, AM intern

Autor:

Pentru mai multe detalii despre stagiu, accesează pagina web a programului.

Programul de Internship la Endava este bianual și se desfășoară, de obicei primăvara și toamna. Acesta a fost lansat pentru prima oară acum 8 ani.

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor. Endava are peste 6000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 2.03 miliarde de dolari la data de 12 iunie 2019.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal