Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)

Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)
Foto: AGORA

Azi calendarul ne-a amintit că ar trebui să avem primul #ROOFOFFLINE din această vară. Pandemia a decis, însă, să fie altfel.Mai jos îți propunem să citești un editorial semnat de managera noastră de evenimente, Nata Levițchi, în care descrie ce presupune organizarea unui astfel de eveniment și câți pași face în acea zi.

Ce este un #ROOFOFFLINE? 

E un eveniment fantastic, plin de culoare, aer și oameni. O petrecere pe acoperiș la apus cu cei mai dragi, cu speachuri inspiraționale, activități diverse, muzică bună și un pahar de vorbă. La modul practic asta înseamnă trei luni de pregătiri, căutarea cu Google Maps a acoperișurilor, identificarea temelor și speakerilor, sunete și negocieri cu partenerii, vânzări de bilete, promovare, ședințe cu echipa (care pe lângă eveniment abia de răsuflă între știri, materiale de autor și filmări), zeci de deplasări la locație, filmări, identificarea celor mai buni cântăreți pentru line-up, decor… și foarte multă flexibilitate atunci când ceva se schimbă.

Cu o zi înainte de #ROOFOFFLINE se fac ultimele ședințe și se pun la punct ultimele detalii cu partenerii, în studiou se pregătește lista și toată logistica necesară de a fi transportată la locație.

Ziua evenimentului

Începe după o noapte de nesomn din cauza emoțiilor și a discuțiilor pe chat în care ne încurajăm că totul va fi bine. Lucrurile personale fiind strânse în rucsac, pupat copilul ce doarme și pe care îl voi revedea deja adormit seara, fug să întâlnesc echipa de hamali și ascensorul mobil la fața locului. Vara e cald, iar pe acoperiș căldura se resimte și mai tare, de aceea începem pregătirile de la 8. De la 8 și până la 12 tot vin și vin mașini și camioane cu logistică, boxe, lumini. Unii se instalează și pleacă pentru a reveni seara, alții rămân pe căldură să se instaleze. Și apoi se face liniște. „Un moment de respiro” în care reușesc să trimit ultimele detalii pe chatul intern al evenimentului, să verifica poșta și să pun la punct lucrurile imprevizibile care apar. Dar ele apar mereu.

După o supă savurată în fugă, vin și voluntarii. Facem o scurtă ședință, împărțim taskurile și materialele necesare. Încep a reveni partenerii. Vine și Victoria Dumbravă (moderatoarea evenimentului), apoi și ceilalți colegi implicați. Ajunge paza privată și discutăm încă o dată regulamentul și ce au voie să facă participanții și ce nu. Cu 10 minute înainte să le permitem oaspeților să urce, un partener insistă să mai mutăm logistica grea. Ador, pe bune, partenerii care vin pregătiți cu toată logistica necesară și respectă timingul. Îi ador și mă străduiesc să nu uit să le spun despre asta mai des.

Voluntarii înarmați cu brățări sunt pe locuri, fetele de la iticket tot, paza este în așteptare, sus muzica deja îi ademenește pe toți să urce. 

Vin participanții. Trei-patru sute de oameni frumoși, colorați, zâmbitori

Îi mai descălțăm pe unii, la propriu. Sunt cei (sau mai degrabă cele) care nu respectă regula de a veni în încălțăminte pe talpa plată și comodă. Noi, însă, suntem pregătiți. Avem câteva perechi de încălțăminte de rezervă. 

Iar pe acoperiș e așa un „vibe”. Nu-l poți descrie, trebuie să-l trăiești.

Noi în echipă avem o glumă că dacă ceva Nata „își cheamă băieții de la pază”. Eu am două mari frici: una este frica de înălțime, dacă nu sunt parapete suficient de înalte mă fac cât un purice. Și a doua e legată de prima - să nu cadă nimeni jos.

Așa că respir ușurată când cântă ultimul band. Fără mari peripeții și de data asta. După ce lumea pleacă (dar foarte des se cere „продолжение банкета”) începem să strângem logistica mică, în timp ce unii parteneri își strâng logistica mare. Aproape de miezul nopții, Vica mă aduce acasă. Great, a fost foarte bine. 20.000 de pași la activ!

Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)Azi urma să ne vedem la #ROOFOFFLINE, dar pandemia a decis altfel: Hai să ne amintim cum a fost (FOTO, VIDEO)

Ce urmează după #ROOFOFFLINE

De emoții nu pot adormi, îmi țin soțul treaz să îi povestesc toate trăirile mele, mă uit prin feed-backuri. Și totuși, evenimentul nu se încheie pentru un Event Manager atunci când se finalizează pentru public. A doua zi, tot la 8 dimineața, trebuie să fiu la locație pentru a întâmpina din nou echipa de hamali și ascensorul mobil. Pe la amiază, după ce este eliberat și curățat, acoperișul este dat în primire. Merg la birou. Urmează ședința de feed-back, analiza situațiilor haioase, dar și a celor care trebuie de îmbunătățit. După, vin și pozele de la fotografi, le încărcăm pe rețele, verificăm materialele și transmit rapoartele la parteneri. Cam într-o săptămână după eveniment #ROOFOFFLINE se încheie și pentru mine. Și, deodată începe pregătirea pentru următorul.

Așa a fost anul trecut...

#ROOFOFFLINE 2020

Anul acesta, la începutul carantinei am refăcut planul pentru a avea #ROOFOFFLINE mini, de până la 50 de persoane. Ca să oferim posibilitatea cât mai multor persoane să ajungă, ne-am gândit să facem șase evenimente. Am găsit și un acoperiș mic și foarte primitor, dar am renunțat. Unu - pentru că încă sunt în ascensiune cazurile de îmbolnăviri, doi - pentru că nu ne sunt foarte clare reglementările privind organizarea evenimentelor, trei - pentru că ne pasă de sănătatea noastră și a oaspeților noștri. 

Și da, nu ar fi rentabil! Nimeni nu ar da peste 500 de lei acum, în plină criză, ca să ajungă la eveniment. Nu știu ce-o fi mâine. Dar noi suntem pregătiți. Știți de ce? Pentru că avem experiență, planuri, parteneri și o echipă puternică, gata oricând să se implice în această nebunie. 

Dacă ai fost și tu măcar o dată la #ROOFOFFLINE și îți place ceea ce facem, te invităm să faci parte din comunitatea AGORA. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Dragă cititor,

Mii de oameni ne citesc în aceste zile în căutarea informațiilor, răspunsurilor și a unui fir de speranță. Iar noi lucrăm ca să asigurăm un jurnalism responsabil care să ne ajute pe fiecare dintre noi să înțelegem mai bine tot ce se întâmplă în jurul nostru și să ne unească în aceste timpuri complicate.

Ce putem face noi acum, este să te informăm corect, din surse verificate. Când nu știi pe cine să crezi, vezi ce scrie AGORA.
Fiecare contribuție din partea cititorilor este valoroasă pentru activitatea redacției. Susține-ne cu un abonament de membru. Mulțumim

Vezi și aceste știri
Cum este să mergi împotriva curentului: Un economist, ajuns brutar, povestește despre drumul pâinii la #ROOFOFFLINE2019 (FOTO)

Cum este să mergi împotriva curentului: Un economist, ajuns brutar, povestește despre drumul pâinii la #ROOFOFFLINE2019 (FOTO)

Ultima ediție #ROOFOFFLINE... din această vară. Care sunt impresiile de pe acoperiș și cum a reușit AGORA să adune lume bună la trei evenimente (VIDEO)

Ultima ediție #ROOFOFFLINE... din această vară. Care sunt impresiile de pe acoperiș și cum a reușit AGORA să adune lume bună la trei evenimente (VIDEO)

#ROOFOFFLINE, în poze. Clipe speciale surprinse la ultima ediție din acest an (GALERIE FOTO)

#ROOFOFFLINE, în poze. Clipe speciale surprinse la ultima ediție din acest an (GALERIE FOTO)

Advertoriale
Pentru IMM – Victoriabank te ajută să-ți construiești o afacere modernă, durabilă și profitabilă cu Eu4Business EBRD Credit Line

Pentru IMM – Victoriabank te ajută să-ți construiești o afacere modernă, durabilă și profitabilă cu Eu4Business EBRD Credit Line

Complexul locativ Alpha Residence și-a deschis ușile pentru locatari ( VIDEO)

Complexul locativ Alpha Residence și-a deschis ușile pentru locatari ( VIDEO)

Cum să-ți crești de la 0 o afacere în regiune și să ai clienți de la Briceni și până la Cahul?

Cum să-ți crești de la 0 o afacere în regiune și să ai clienți de la Briceni și până la Cahul?

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Moldova, I am back! | Diana Adamciuc: „Diferența dintre Cluj și Chișinău este că, cel puțin în această țară, eu am sentimentul de «acasă»”
  Moldova, I am back! | Diana Adamciuc: „Diferența dintre Cluj și Chișinău este că, cel puțin în această țară, eu am sentimentul de «acasă»”
 • Copiii știu mai bine: Costum de baie „tigrovîi” și bani destui. De ce avem nevoie pentru o vacanță perfectă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: „Scump, dom'le, scump!” (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Leo Zbancă: Mie îmi place cel mai mult acasă pentru că avem ce construi, avem la ce visa, avem unde ne porni și avem tare mult lucru (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Gheorghe și Tatiana Cîvîrjic au revenit după 20 de ani acasă și au pus bazele unei afaceri cu aur lichid (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Scenariul se repetă. După femeia din Austria, o româncă a fost sfâșiată de un rechin pe o plajă din Egipt
 • 2
  Caniculă încă de la primele ore ale dimineții. Cum va fi vremea săptămâna viitoare
 • 3
  Dodon l-a felicitat pe Lukașenko cu ocazia Zilei Independenței: „Moldova și Belarus sunt legate de o prietenie puternică”
 • 4
  Lukașenko amenință cu represalii militare capitalele occidentale
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.