Dodon: Maia Sandu e mai deșteaptă, dar Năstase umblă peste tot. „Băi, mai liniștiți-vă” (VIDEO)

Dodon: Maia Sandu e mai deșteaptă, dar Năstase umblă peste tot. „Băi, mai liniștiți-vă” (VIDEO)

În cadrul emisiunii „Președintele răspunde”, Igor Dodon l-a îndemnat pe liderul Platformei DA, Andrei Năstase, să se liniștească. 

„Sandu un pic e mai deșteaptă, dar Năstase umblă peste tot. Știți filmul rusesc:

- Песчаный карьер?

- Я!

- Ликеро-водочный завод?

Păi acesta e Năstase.

- Premier ministru?

- Eu!

Primar?

- Eu!

- Ministru de interne?

- Eu!

Președinte?

- Tot eu!

Băi, da liniștiți-vă odată. Năstase deja se vede prim-ministru”.

În ultima perioadă, au apărut mai multe declarații ale politicienilor care vorbesc despre demiterea Guvernului. Partidul Acțiune și Solidaritate este gata să voteze pentru demiterea actualului Guvern, dar numai atunci când va exista siguranța și voturile necesare pentru numirea unui Cabinet de Miniștri nou. În acest context, Igor dodon a îndemnat opoziția să acționeze.

„Auzim foarte multe declarații din partea oponenților politici, din partea opoziției că sunt gata și vor să dea jos Guvernul, dar întrebarea este foarte simplă: Dacă sunteți gata de ce nu o faceți? Um om de la nordul Moldovei mi-a spus: Un câine care hamăie mult nu mușcă. Așa e și opoziția noastră, vorbește mult și nu face nimic. Dacă nu vă place acest guvern înregistrați moțiunea de cenzură, semnați-o și o depuneți la următoarea ședință a Parlamentului. Invitați prim-Ministrul în plenum Parlamentului sa va raspunda la intrebari, de ce nu o faceți? Pentru că sunteți slabi, pentru că nu știți vce vreți să faceți, nu știți ce vreți de la viață. Dacă sunteți opozoție și spuneți că Guvernul nu face treabă, dați-l jos, ce jucați atâta în „pisocnițî”, a declarat șeful Statului.

Publicitate

Amintim că, recent Andrei Năstase i-a interzis președintelui să-i mai pronunțe numele. Politicianul a explicat că „doar oamenii buni” îi pot spune Andrei.

„De azi înainte, îți interzic să-mi mai pronunți numele”. Cu un astfel de apel public a venit liderul Partidului Platforma DA. Adresarea vine după ce șeful statului s-a adresat celor de la PAS și de la Platforma DA, cerându-le să voteze împreună cu socialiștii o lege prin care să se interzică trecerea deputaților dintr-o fracțiune în alta. „Maia și Andrei, să nu stăm peste vreo doi ani să ne uităm unul la altul și să ne pară rău”, a mai menționat Dodon.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal