„Parcă-s sarmale cu pește în două”. Cum reacționează niște oameni care mănâncă prima dată sushi? (VIDEO)

„Parcă-s sarmale cu pește în două”. Cum reacționează niște oameni care mănâncă prima dată sushi? (VIDEO)

Sushi a devenit oglinda bucătăriei japoneze și una din bucatele cele mai iubite și populare în toată lumea. Zilnic noi și noi persoane descoperă pentru prima oară gustul sushi, devenind în timp, clienți fideli și mari iubitori de bucătărie japoneză.  

Combinația de pește crud, orez, avocado și cremă de brânză pare una mai puțin obișnuită, dar rezultatul te face dependent de acest gust deosebit.

Mai ții minte care a fost reacția ta când ai mâncat prima dată sushi?

Publicitate

Esushi a fost gazda și ghidul priceput, care i-a inițiat pe noii săi clienți în lumea gustoasă a bucătăriei japoneze și au înregistrat, emoțiile și stările oamenilor care pentru prima oară în viață au mâncat sushi. Vezi cu ce se asociază sushi pentru unele persoane, ce părere au despre combinația de ingrediente și cum le-a părut la gust wasabi pentru prima dată:

Dacă vrei să descoperi gustul veritabil al bucătăriei japoneze la Chișinău, o poți face doar în restaurantele Esushi.

Esushi Centru: Strada Sfatul Țării 14/1

Esushi Râșcani: Strada Kiev 6/1

Esushi Sculeanca, Zity Mall, etajul 3: Food court & terrace, TO GO

*

Esushi este o rețea de restaurante, care a apărut din dorința de a aduce în Moldova gustul autentic, calitatea și diversitatea bucătăriei japoneze. Pornind de la această idee, Esushi a trecut de-a lungul anilor printr-o transformare mare, de la o mică afacere de familie, la o rețea de restaurante, care astăzi sunt sinonimul bucătăriei japoneze de calitate în Chișinău.

Oamenii, care vin o dată să savureze din bucatele gustoase de la Esushi, devin în timp clienți fideli. Compania se bucură de aprecierea și fidelitatea clienților, iar, în schimb, îi răsplătește cu aceeași atitudine, neschimbată în ani. La Esushi se gătește doar cu ingrediente proaspete și de calitate, transformând orice bucate într-un deliciu, chiar și pentru gusturile rafinate ale celor mai mari gurmanzi.

Compania a investit foarte mult în oamenii care gătesc pentru oaspeții Esushi, lăsând cu încredere pe mâinile lor bucatele care te fac mereu să revii. Această rețetă stă de ani de zile la baza muncii pe care o fac; gătesc delicios, așa încât să fie pe gustul echipei, dar și al clienților, fără să se zgârcească la porții și ingrediente.

Localurile Esushi sunt amenajate într-o atmosferă confortabilă, ca fiecare om, care vine, să se simtă comod și să poată savura din bucatele preferate. E un loc perfect pentru o întâlnire între prieteni, o cină romantică, o masă de familie sau pur și simplu un moment de liniște și alintare pentru oricine iubește să mănânce gustos.

#Esushi #Egustos #Ecalitativ - Pentru tine!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal