„Ce-i cu bardacul ăsta? Unde vă aflați, domnule ministru?”: Altercații între Sîrbu și Nagacevshi la ședința Comisiei Juridice (VIDEO)

„Ce-i cu bardacul ăsta? Unde vă aflați, domnule ministru?”: Altercații între Sîrbu și Nagacevshi la ședința Comisiei Juridice (VIDEO)

Altercații între deputatul Sergiu Sîrbu și ministrul justiției, Fadei Nagacevschi. S-a întâplat chiar la ședința Comisiei juridice numiri și imunități. Cearta s-a iscat după ce Nagacevshi i-a răspuns pe un ton ridicat lui Sîrbu, iar acesta, la rândul său, l-a îndemnat pe șeful de la Justiție să ia loc și să se calmeze.

Secvența video de la Comisie a fost publicată astăzi de Sergiu Sîrbu.

„Este scrisoarea FMI la acest proiect de lege, a fost făcută publică? Ați luat în calcul această opinie?”, i s-a adresat Sîrbu lui Nagacevschi.

„Special pentru dumneavoastră o să vă explic, conform proiectului de lege, este menționat expres, în cazul în care există o hotărâre judecătorească, irevocabilă așa cum propuneți dumneavoastră, intervine regresul. Reacția FMI despre care spuneți dvs era la proiectul inițial unde se prevedea o formulă mai relaxată, mai flexibilă și acea reacție a fost făcută publică pe site-ul FMI, dar nu a fost transmisă în mod public către Ministerul Justiției”, a răspuns Nagacevschi, timp în care stătea în picioare.

Sîrbu l-a îndemnat să se așeze pe scaun și să se calmeze.

„Ia nu-mi mai spuneți ce să fac, domnule deputat”, a fost replica ministrului.

„Luați loc și calmați-vă. Acum ascultați opinia deputaților și nu uitați că Guvernul este în subordinea Parlamentului, nu invers”, a afirmat Sârbu.

Publicitate

La un moment dat, după nenumărate reiterări a lui Sîrbu adresate lui Nagacevshi de a se calma, deputatul i s-a adresat președintelui Comisiei: „Domnule președinte, ce e cu bardacul acesta?”.

Sergiu Sîrbu: Luați loc și calmați-vă. Acum ascultați opinia deputaților și nu uitați că Guvernul este în subordinea Parlamentului, nu invers.

Continuarea discuției:

Fadei Nagacevschi: Serios? Ia citiți atent Constituția.

Sergiu Sîrbu: Eu vă rog frumos, calmați-vă. Calmați-vă.

Fadei Nagacevschi: Domnule Sîrbu vă rog să reveniți la normalitate

Sergiu Sîrbu: Domnule ministru, vă rog frumos, calm. Calm.

Fadei Nagacevschi: Nu îmi dați indicații.

Sergiu Sîrbu: Liniștiți-vă. Calm. Eu am dat o întrebare la acest proiect de lege.

Sergiu Sîrbu: Domnule președinte, ce e cu bardacul acesta?, i s-a adresat Sîrbu lui Bolea.

Sergiu Sîrbu: Noi suntem la Comisia Juridică. dumneavoastră unde vă aflați?, i s-a adresat lui Nagacevshi.

Vasile Bolea: Domnule Nagacevschi, eu vă rog eu.

Igiena informațională este la fel de importantă ca cea personală. Avem grijă să fii informat și pe timp de pandemie! Dacă vrei să fii susținător al presei independente, devino membru al comunității AGORA!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal