La scăldat și bronzat pe plajele lacurilor din R. Moldova pe timp de pandemie: „Vitamina D ajută la lupta cu COVID-19” (VIDEO)

La scăldat și bronzat pe plajele lacurilor din R. Moldova pe timp de pandemie: „Vitamina D ajută la lupta cu COVID-19” (VIDEO)

Vitamina D e un leac pentru coronavirus, acesta a fost inventat sau nu există. De această părere sunt oamenii care au hotărât să își petreacă timpul liber pe plajele lacurilor din țară sau să se scalde. Unii au ales să își aducă întreaga familie, inclusiv copiii. Asta în condițiile în care  reprezentanții ANSP recomandă populației să evite scăldatul și odihna în preajma lacurilor, din cauza situației epidemiologice din țară, precum și bacteriilor depistate, care ar dăuna grav sănătății. 

Totuși, unii oameni aleg să își petreacă în acest fel timpul liber.

Publicitate

„Mă atârn sceptic față de epidemia de coronavirus. Pur și simplu am venit să mă odihnesc. Se spune că nu se poate mai mult de trei persoane împreună, iar eu sunt singur. Nu îmi este frică”.

„După o vârstă oarecare nu ai dreptul pe plajă. Eu vin permanent de pe data de 20 martie, pentru că vitamina D ajută la lupta cu COVID-19 și îmi pare rău de comportamentul primarului nostru față de natura noastră”.

„Eu am mască până aici, dar aici deja...vezi cum stăm. Până când nu văd, pentru că eu din luna aprilie stau aici. Aici poate să fie? Nu, e acolo unde sunt mai mulți oameni. În magazine ar trebui să îmbrace mănuși. Aici vă simțiți protejată? Da, uite. Până când...”.

„Douăzeci de ani mă scald aici și nu mă tem. Dar coronavirus? Asta e minciună. Iaca dușurile nu lucrează ca să te clătești. Câți ani aveți? Am 79 și la doctor nu mă duc să mă jălui”.

E vară și de aceea am venit. La terenurile de joacă nu se poate. Unde să duci copilul vara? Doar aici. Suntem departe de oameni și ne bronzăm puțin. Nu vă este frică de coronavirus? Eu cred că nu avem atâția oameni bolnavi, așa cum ei vor să arate. Dacă să te gândești logic, atunci în fiecare familie ar trebui să fie o persoană bolnavă. Din fericire, la noi nu este

Autor:

„Avem să stăm oliacă, să ne bronzăm la soare. De coronavirus nu vă temeți? Dar unde e el? Cine e acesta? Nu am niciun cunoscut, niciun caz. La televizor arată, spun, dar eu nu am întâlnit și nu am văzut nicio persoană cu așa ceva”.

„Ne odihnim. Copilul vrea să se sclade și de aceea îl aduc aici. 00.14MUSCA00.17 El (COVID-19) nu este și nu avem pentru ce să ne temem. Dacă era, se întâmpla ceva. Au inventat acest virus”.

Potrivit ANSP, în lacurile din ţară s-a constatat prezenţa bacteriilor, care reprezintă un risc sporit pentru sănătatea populaţiei.

Până în acest moment, în R. Moldova au fost confirmate 15.776 cazuri de coronavirus, iar 515 persoane au decedat din cauza virusului.

Fă parte din comunitatea AGORA. Susține jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal