Un deputat în primul Parlament face apel către PDM: „Delirul lui Dodon nu mai poate fi tolerat”

Un deputat în primul Parlament face apel către PDM: „Delirul lui Dodon nu mai poate fi tolerat”

Delirul lui Dodon nu mai poate fi tolerat. Declarația aparține deputatului din primul Parlament Mihail Druță,  care a venit cu un apel public din diasporă către Partidul Democrat să rupă alianța cu PSRM. 

Potrivit fostului deputat, alianța PSRM și PDM înseamnă adâncirea crizei social-economice și izolarea internațională a țării.

„Oare cât se mai poate de tolerat delirul lui Dodon? Ce fărădelege și ce năpastă mai trebuie să se întâmple pentru a înțelege că Dodon duce Moldova la pierzanie?! Și când o să conștientizați faptul că regimul lui Dodon se menține la putere doar datorită sprijinului politic din partea deputaților Partidului Democrat?! Chiar nu vedeți cu ochiul liber că orice nouă zi a alianței Dumneavoastră cu socialiștii lunecoși și fără de neam înseamnă adâncirea crizei social-economice, letargia instituțiilor publice, răspândirea flagelului corupției și înrăutățirea situației criminogene, izolarea internațională și depopularea alarmantă a republicii?! Oare chiar nu vă alarmează agravarea situației pandemice, creșterea numărului de persoane infectate de virusul ucigaș, pierderea de noi vieți omenești?

Cugetul Dumneavoastră nu vă spune că toate merg rău în Republica Moldova pentru că nimic nu poate fi edificat pe prostie, minciună și trădare – nici stat de drept, nici economie viabilă, nici bunăstare socială, nici sistem sigur de ocrotire a sănătății, nici educație națională, nimic?!

Cu gândul la interesele noastre naționale, eu vă îndemn să rupeți neîntârziat alianța nocivă cu partidul antinațional și anti-european al socialiștilor și să purcedeți imediat la consultări constructive și oneste cu forțele patriotice și pro-europene din Parlament în vederea depășirii crizei multilaterale și profunde care pune sub semn de întrebare însăși supraviețuirea populației Republicii Moldova”, a scris Mihail Druță pe pagina sa de facebook.

Druță mai spune că demiterea Guvernului nu mai poate fi amânată.

„În acest scop demiterea Guvernului completat cu consilieri prezidențiali docili în frunte cu impertinentul premier Chicu constituie o sarcină imperativă de neamânat. Această guvernare trebuie schimbată în mod neapărat și cât mai curând posibil și pentru necesitatea de a nu admite repetarea fraudării alegerilor prezidențiale preconizate pentru toamna acestui an, urmate de federalizarea Republicii Moldova și înfăptuirea planurilor euro-asiatice declarate fățiș de președintele-turist. Delirul lui Dodon nu mai poate fi tolerat”, a mai menționat fostul deputat.

Mihai Druţă a fost deputat în primul Parlament al R. Moldova și cel care a votat Declaraţia de Independenţă. Ulterior, a deținut mai multe funcţii în cadrul Ministerului Apărării. În prezent, fostul deputat este stabilit în Italia.

Fă parte din comunitatea AGORA. Susține jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal