Ștefan Gațcan apare într-un mesaj video, într-o vie: „Sunt bine, nu sunt sechestrat. Am nevoie de reabilitare” (VIDEO)

Ștefan Gațcan apare într-un mesaj video, într-o vie: „Sunt bine, nu sunt sechestrat. Am nevoie de reabilitare” (VIDEO)

Deputatul Ștefan Gațcan apare într-o înregistrare video. În timp ce colegii săi din Pro Moldova încearcă ore în șir să afle care este starea sa, bănuind că acesta ar fi sechestrat, Gațcan spune că este bine și nu va comunica cu nimeni un timp, așa cum are nevoie de reabilitare.

„Stimați cetățeni sunt bine, nu am probleme, nu sunt sechestrat. Sunt bine cu familia. Rog să nu aveți grijă. Totul este ok. O să fim pur și simplu fără comunicare cu prietenii și cu nimeni un timp oarecare deoarece am nevoie o reabilitare”, spune Gațcan.

https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsgatcan%2Fvideos%2F747628686066490%2F&show_text

Publicitate

Observăm, totodată, că secvența video este publicată pe pagina de campanie a lui Gațcan, care cel mai probabil este administrată de foștii colegi socialiști. Mai mult, acesta este însoțit de cineva, în contextul în care este filmat de o altă persoană.

De altă parte, în timp ce deputații din Pro Moldova susțin că membrii familiei nu pot lua legătura cu deputatul, acesta susține că-i are alături. Mai mult, mașina lui Gațcan încă ar sta parcată la Parlament.

„Nu știu cum a ajuns domnul Gațcan în câmp deoarece mașina sa a rămas parcată la clădirea Parlamentului. Dacă era să fie totul bine trebuia să fie acasă lângă familie. Cum a ajuns în câmp? Cine l-a dus? Cine l-a obligat să facă acele declarații?

...

Amintim că deputații partidului Pro Moldova au semnalizat despre dispariția lui Ștefan Gațcan. Acesta nu a fost de găsit începând cu orele dimineții când a venit la Legislativ să participe la ședința unei comisii parlamentare. Andrian Candu susține că acesta ar fi fost sechestrat și ținut la Președinție. În fața clădirii, deputații Pro Moldova au cerut dreptul la acces pentru a verifica dacă Gațcan se află în interior. Polițiștii însă au restricționat intrarea.

Între timp socialiștii au anunțat că Gațcan a renunțat la mandat. Vestea a fost dată de șeful fracțiunii socialiștilor, Corneliu Furculiță. Acesta a postat și o cerere semnată din numele Gațcan și a postat și un mesaj din numele lui. „Renunț la mandatul de deputat, pentru a mă dedica integral carierei profesionale în medicină, dar rămân parte a echipei PSRM”, scrie în mesajul postat de șeful fracțiunii socialiștilor.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal