Agache, atac dur la democrați: Sunt un transfug cu experiență, dar am refuzat plicurile voastre, fiind abordat prin rude (VIDEO)

Agache, atac dur la democrați: Sunt un transfug cu experiență, dar am refuzat plicurile voastre, fiind abordat prin rude (VIDEO)

Deputatul grupului parlamentar Pro Moldova Angel Agache a venit cu acuzații dure la adresa conducerii Partidului Democrat la finele ședinței Parlamentului.  Acesta spune că foștii săi colegi i-ar fi propus plicuri cu bani pentru a se întoarce în PD. Mai mult, fostul democrat l-a acuzat pe liderul PDM, Pavel Filip, că ar aduna bani din chiria centrelor ASP. Acuzațiile au fost făcute, însă, când în sală lipseau majoritatea deputaților socialiști și democrați. Astfel că, democrații nu au putut să-i dea replică fostului lor coleg.

„Eu sunt un transfug cu experiență, acre vine și pleacă în PArtidul Democrat. Eu sunt băiatul rău, vândut și abordat prin rude de anumiți deputați cu oferte grase care se măsoară în dolari. Licitația a fost deschisă oficial cu anunțul despre posibila revenire a deputaților Pro la PDM. Eu am tot văzut plicuri cu bani. Am refuzat plicurile voastre cum nu am susținut alianța cu PSRM sau creditul rusesc. Filip adună bani din chiria centrelor ANSP. La el banii ajung din mai multe surse. Diacov și Jizdan, ați negociat acordul cu PSRM, dar ați negociat doar funcții. Ați transformat partidul în agenție pentru ocuparea forței de muncă”, a declarat deputatul Pro Moldova, Angel Agache, în cadrul ședinței Parlamentului.

Publicitate

„Ce altceva fac băieții buni. Băieții buni rămân la putere. Nu cu orice preț, dar cu sume între 3.500 și 5.000 de eruo lunar, garantați de alți băieții buni de peste drum. Nu sunt invenții asemeni declarațiilor încâlcite ale domnului Filip. De la Revelion încoace am tot văzut plicuri distribuite în culioace cu lenta Sfântului Gheorghe. Domnul Jizdan, care toată viața a lucrat în funcții publice ne-ar putea spune câte contracte exclusive de aprovizionare cu combustibil are cu Ministerul Apărării. Fostul premier Filip adună bani din chiria centrelor multifuncționale ASP”, a mai adăugat Agache.

Discursul integral îl puteți vedea mai sus în video.

Precizăm că la începutul lunii iunie, deputatul Angel Agache a anunțat că părăsește fracțiunea Partidului Democrat și că aderă la grupul parlamentar Pro Moldova.

Fă parte din comunitatea AGORA. Susține jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal