Grosu către Dodon: Te vom alunga pe tine și pe Guvernul tău de doi bani (VIDEO)

Grosu către Dodon: Te vom alunga pe tine și pe Guvernul tău de doi bani (VIDEO)

Președintele fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate a ținut să i se adreseze președintelui țării Igor Dodon de la tribuna Parlamentului. „Ați hotărât să veniți în Parlament pe ascuns, pe ușa din spate, să nu dați ochii cumva joi cu protestatarii și veteranii pe care i-ați umilit. Ați încercat să nu dați ochii și cu presa, dar nu v-a reușit. Mă voi adresa celui care a dus țara la dezastru - Igor Dodon”, a menționat Grosu. 

„Tu știi că acest Guvern luptă cu oamenii. Vă lăudați că mai mulți oameni beneficiază de asistență socială? Dar voi știți că de asistență au nevoie oamenii săraci. Deci, asta e performanța voastră - sărăcia. Tu știi că Guvernul tău nu a dat niciun bănuț agricultorilor. Tu știi că Guvernul nu bate deget de deget ca să ajute economie. Dimpotrivă, mergeți cu pistolul la tâmplă și strângeți ultimul bănuț de la companiile care încă nu s-au închis. Tu știi că sistemul medical e la limita puterilor și oamenii cu alte boli decât COVID cu greu pot apela la servicii medicale. Tu știi că moldovenii care au venit acasă pe timp de pandemie au așteptat un ajutor, dar nici nu au putut să se angajeze și nici să meargă înapoi pentru a-și câștiga venitul”, a afirmat Grosu.

Parlamentarul a mai ținut să-i aminteasză șefului statului că ani de zile activează în funcții publice, dar are venituri mari.

Publicitate

„Guvernul tău este total lipsit de bunul-simț cu partenerii internaționali. Tu și Guvernul tău ne-ați certat cu toți partenerii. Tu cu Guvernul tău încerci să fraudezi alegerile. Nu te interesează dacă oamenii au ce pune mâine pe masă. La banii care vin prin kulioace nu ai cum să știi ce e sărăcie. Tu din 2005 stai în funcții publice și te hrănești din kulioace de diferite culori. Tu nici din respect față de medici nu porți mască. Te vom alunga pe tine și pe Guvernul tău de doi bani”, a conchis deputatul.

Amintim că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu a fost depusă pe 16 iulie, la inițiativa Partidului Platforma DA. Actul a mai fost semnat de PAS și de deputatul neafiliat Octavian Țîcu.

Fă parte din comunitatea AGORA. Susține jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de tine pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal