Noutăți pentru membrii AGORA: Salvarea articolelor, vizual nou pentru Contul Meu și posibilitatea de a ne susține prin Paypal (EDITORIAL)

Noutăți pentru membrii AGORA: Salvarea articolelor, vizual nou pentru Contul Meu și posibilitatea de a ne susține prin Paypal (EDITORIAL)

Atunci când lansam în luna mai zona de membri AGORA și opțiunea de Abonamente știam că această nouă cale e una determinantă pentru presa online, dar nu ne-am imaginat câte provocări ne așteaptă în față. Imediat după ce am anunțat noutatea, am înțeles că, pe lângă materialele noastre informative, trebuie să oferim mai mult celor care ne susțin financiar. Și asta ne-am pornit să facem. Acesta e motivul pentru care azi avem noutăți pentru voi. 

În calitate de membru al echipei de dezvoltare în cadrul companiei, sunt bucuros să-i anunțăm pe cititorii noștri că, pot să devină membri și să ne susțină utilizând metoda de plata Paypal. În același timp, aducem îmbunătățiri vizuale considerabile pentru pagina Contul meu, unde cititorii își pot Salva știri și materiale pentru a le citi mai târziu sau, pot Salva tematici pe care vor să le urmărească de îndată ce mai apar noutăți la aceste subiecte.

1. Salvează articol și Urmărește subiect (Follow topic)

Publicitate

...

...

Dacă doriți să urmăriți toate știrie despre un anumit subiect, avem deja și pentru asta o soluție - Urmărește subiect. Spre exemplu: Alegeri prezidențiale 2020 sau Concesionarea aeroportului. Fiecare material informativ AGORA va fi etichetat la sfârșit - iconița plus. Odată acționată, în contul de utilizator AGORA veți găsi în meniu lista tuturor știrilor publicate de redacția AGORA despre subiectul în cauză.

2. Plata prin PayPal

...

Avem planuri mari și pe mai departe

Ne propunem să facem posibile plățile recurente (repetitive automat) cu sistemele moldovenești. Din păcate, încă, piața noastră nu oferă foarte multe alternative, iar pentru companiile străine, Moldova, reprezintă o zonă gri. Ne aflăm într-o permanentă căutare cu privire la cele mai bune soluții, pe care să le implementăm, pentru a face plata recurentă una posibilă.

Și, să știți că nu ne oprim aici. Deși e vară, echipa noastră muncește din greu pentru a scoate din producție un update important pentru aplicațiile noastre pentru iOS și Android. Apropo, acestea vor fi disponibile doar pentru membri, care vor putea urmări deja și aici emisiunile noastre în format video, podcastul pe care-l facem, dar și proiectele speciale. Stați aproape.

Cu drag,

Dumitru

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal