Irina Soltan, jurnalistă AGORA: Pentru siguranță, cu toții dorim să știm ce și cum va fi. Este o nevoie vitală, dar cum o satisfacem? (VIDEO)

Irina Soltan, jurnalistă AGORA: Pentru siguranță, cu toții dorim să știm ce și cum va fi. Este o nevoie vitală, dar cum o satisfacem? (VIDEO)

Bucata aceasta de pământ, pe care o numim cu mândrie „plai mioritic”, este patria a peste 2,6 milioane de moldoveni. O fi mult sau puțin, nu știu. Pe toți, însă, ne influențează evenimentele politice, sociale sau economice. Pentru unii, acestea generează probleme, pentru alții - întrebări. Eu, jurnalista AGORA Irina Soltan, nu o să fac o descoperire dacă o să zic că aici intervin jurnaliștii care reflectă situația și caută răspunsuri, convinși că asta generează soluții. Dar oare cât de important este jurnalismul de calitate, liber și independent, pentru cetățenii unei țări care trece prin timpuri deloc ușoare? 

Publicitate

Tu, omul căruia îi vorbesc, ești medicul care n-a dormit încă o noapte veghind la patul bolnavului, ești profesorul pe care-l frământă gândul cum revin copiii la școală, ești fermierul care se roagă de ploaie liniștită sau părintele ce seamănă grijă în copilul său zi de zi.

Irina Soltan, jurnalistă AGORA

Autor:

Ceea ce ne leagă pe noi toți este dorința de siguranță în ziua de mâine. Dorim să știm, să cunoaștem, ce și cum va fi, pentru că astfel știm ce avem de făcut și ne simțim încrezuți. Sună a psihologie, dar de fapt este una dintre nevoile vitale.

Și cum ne satisfacem această nevoie? Simplu, dar complicat – informându-ne din surse sigure. Simplu - pentru că așa surse există, complicat - pentru că aceste surse se zbat să rămână independente și să nu denatureze realitatea.

Eu sunt Irina Soltan, jurnalistă la AGORA. Cred și lucrez pentru presa adevărată și caut informația cu care ne înarmăm mâine, eu și tu – medicul, profesorul, fermierul sau părintele, sau dacă consideri că dorești să ne susții, poți fi de mâine și membru al comunității AGORA.

Aceasta pentru că, de curând, echipa noastră a lansat serviciul de membership. Probabil că ți-ai pus deja întrebarea „Ce o mai fi și asta?” sau „Ce scop urmăriți?”. Ei bine, află că am decis să mergem pe calea unui nou model de afacere, așa încât să ne facem munca liber și încrezători.

Până acum, banii care veneau în companie, cei din care se achitau salariile și celelalte cheltuieli, erau din publicitate și granturi. Un venit instabil, nu-i așa? Azi este, iar mâine nu-i.

Ei bine, acum tu, cititorul nostru, devii cel care ne poate susține. Aceasta desigur, dacă consideri că produsul pe care-l facem este de calitate, că informația pe care ți-o livrăm îți ușurează viața și te face să fii un om „înarmat”.

Pentru aceasta am creat trei tipuri de abonamente care variază după sumă și oferta inclusă. Iar abonamentul poți să-l reînnoiește lunar, așa încât să alege modelul potrivit din cele propuse aici.

Pagina AGORA rămâne accesibilă în continuare, pentru tine și toți cei care ne urmăresc. Însă, odată ce ai devenit membru al comunității noastre, în baza unui abonament, vei putea beneficia de acces la aplicația mobilă, materiale exclusive, site fără publicitate, bilete la teatre și evenimente sau produse de brand de la partenerii proiectului.

Iar noi câștigăm încrederea ta și siguranța că presa poate fi cu adevărat independentă.

Vezi mai multe detalii aici: „Da’ ce-i asta? Pentru ce-i?”: Tot ce trebuie să știi despre Membership, de la A la Z (CARDURI)

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal