Interviu Lidia Buble: Huawei P40 lite, telefonul cu care artista își creează conținutul pentru Facebook și Instagram

Interviu Lidia Buble: Huawei P40 lite, telefonul cu care artista își creează conținutul pentru Facebook și Instagram

Artista Lidia Buble este protagonista campaniilor de comunicare pentru Huawei P40 lite în 2020. Interpreta povestește într-un interviu despre experiența sa cu Huawei P40 lite și ce caracteristici ale acestui smartephone au cucerit-o definitiv pe interpretă. Noul Huawei P40 lite este disponibil și pe piața din Republica Moldova de la finalul lunii iunie și poate fi achiziționat de la partenerii autorizați ai HUAWEI cu o ofertă specială de lansare.  

„Ne bucurăm foarte mult că seria Huawei P40 este acum disponibilă și în Republica Moldova, iar P40 lite este telefonul ideal pentru tânăra generație: performant, cu specificații foto de top șș i totodată disponibil la un preț rezonabil. Suntem siguri că noul telefon va face furori printre iubitorii de tehnologie șș i de dispozitive cu personalitate, cu atât mai mult cu cât imaginea Huawei P40 lite este Lidia Buble, o artistă foarte apreciată în rândul tinerilor.”

Whisky Wangwei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România

Autor:

Publicitate

Special conceput pentru generația tinerilor de azi, telefonul se potrivește perfect cu stilul energic și în vogă al artistei, îi pune în valoare personalitatea puternică și stilul ei efervescent prin designul original, procesorul puternic și calitățile imbatabile ale camerei foto.

„Lidia Buble este una dintre cele mai fresh artiste ale momentului, cu un stil inconfundabil și cu un sunet potrivit pentru noua generație. Ne bucurăm tare mult că o avem alături de noi ș i suntem siguri că implicarea ei în campania Huawei P40 lite va completa perfect imaginea pe care dorim să o conturăm pentru cel mai recent smartphone HUAWEI. P40 lite este un telefon cu personalitate, la fel și Lidia. De aceea, suntem siguri că acest mix de tinerețe, energie ș i culoare reflectă cel mai bine noul produs și îl poziționează în rândul telefoanelor favorite ale segmentului tânăr din Republica Moldova”, declară Sabina Știrb, Head of Communication, Huawei Consumer Business Group România.

Autor:

Experiența cu noul Huawei P40 lite, împărtășită cu fanii

Pe parcursul campaniei, ce include declinări în digital, print, tv, precum și în retail, Lidia se va bucura de capabilitățile puternice ale camerei quad de care dispune smartphone-ul și va descoperi o experiență unică de fotografiere pentru cele mai cool poze de Social Media. Artista va surprinde cele mai frumoase momente de pe scenă și din viața de zi cu zi și va relata fanilor săi cum se simte experiența P40 lite și ce aduce în plus un telefon cu astfel de specificații.

„Îmi place la nebunie căldura cu care sunt întâmpinată la concertele mele din Republica Moldova. Este o țară cu oameni așa cum îmi plac mie, calzi și primitori. Sper ca imaginea mea asociată cu Huawei P40 lite să fie primită la fel de bine precum pe piața din România. Cei care mă urmăresc știu ca eu sunt foarte selectivă în alegeri, mă asociez doar cu ce mă reprezintă, iar Huawei P40 lite este exact ce am eu nevoie: un mix reușit între design cu personalitate, cameră foto care înlocuiește cu succes un aparat foto profesional și o baterie puternică, foarte utilă pentru un stil de viață activ, așa cum este al meu.”

Lidia Buble, interpretă pop din România

Autor:

Am fost curioși în ce domenii ale vieții, pentru ce activități folosește zilnic smartphone-ul Lidia Buble și de ce preferă anume Huawei P40 lite în utilizarea aplicației sale preferate. iată ce ne-a povestit artista:

„Petrec foarte mult timp pe telefon, atât pentru a rămâne aproape de cei dragi, cât și de proiectele muzicale. Huawei P40 lite este asistentul meu personal, alături de care bifez cu succes toate activitățile de zi cu zi, de la cele administrative, până la cele legate de conținut foto-video pentru rețelele de socializare. Instagram-ul este, cu siguranță, în topul preferințelor mele. Cât despre Huawei P40 lite, este potrivit caracterului meu. Este un telefon cu personalitate, foarte puternic și pliat pe tendințele actuale, atât în materie de tehnologie, cât și în materie de design. Iar camera foto performantă este punctul forte - m-a cucerit de la primul selfie.”

Lidia Buble, interpretă pop din România

Autor:

Acum că ai aflat ce telefon folosește Lidia Buble, este momentul să afli și de ce specificații te poți bucura dacă folosești și tu acest smartphone. Noul Huawei P40 lite E este echipat cu un sistem de trei camere foto, oferind un raport bun calitate-preț convenabil. Aspectul ultra-modern te va cuceri din prima, iar vestea bună este că acest telefon este prevăzut cu trei carduri: două sloturi pentru Dual SIM și unul pentru extinderea stocării prin card microSD de până la 512 GB. Smartphone-ul oferă o autonomie mare a bateriei, ideală pentru cei care folosesc aplicații de gaming, music streaming sau Social Media și care vor să uite de grija bateriei descărcate în momentele importante.

Despre Lidia Buble

Lidia Buble este o cântăreață de muzică pop, ale cărei melodii sunt ascultate de milioane de fani din întreaga lume. Având una dintre cele mai bune voci din România, artista își surprinde mereu fanii cu piese în vogă și cu stilul unic pe care îl adoptă, ieșind în evidență prin culorile excentrice și personalitatea puternică. Printre cele mai cunoscute hit-uri ale artistei se numără: Noi simțim la fel, Tu, Cămașa sau Sub Apă. De asemenea, cea mai recentă piesă din portofoliul Lidiei Buble, La luna, realizată în colaborare cu artistul internațional Jay Maly, a ajuns în trending în doar câteva zile de la lansare și a adunat peste 9 milioane de vizualizări în mai puțin de două luni.

Despre Huawei Consumer Business Group România

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal