MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri, acordate din resursele internaționale de finanțare

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri, acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere, oferte personalizate, termene reduse de analiză și aprobare a solicitărilor de creditare, perioade extinse de rambursare, produse și servicii digitale oricând la dispoziția mediului de business.

Din 20 august creditele de la Moldova Agroindbank din cadrul resurselor internaționale de finanțare au devenit și mai avantajoase, iar dobânzile – și mai mici.

Astfel, antreprenorii pot beneficia de credite investiționale sau pentru completarea capitalului circulant la o rată a dobânzii de 7,1% în MDL și de la 4,41% în EUR, 4,76% în USD în cadrul programelor de finanțare internațională cu care banca are stabilite parteneriate durabile, cu multiple beneficii pentru clienții săi. În cadrul proiectului PAC-II, pentru clienții care desfășoară activitatea în domeniul exporturilor, creditele vor fi acordate la o rată de 6,6% în MDL.

Autor:

Publicitate

Reamintim că persoanele cu vârsta de până la 35 de ani pot beneficia de credite cu rata dobânzii de doar 6.5% în cadrul Proiectului Facilitatea de Creditare a Tinerilor, lansat cu scopul promovării și încurajării tinerilor antreprenori, creării de noi locuri de muncă și sprijinirii eforturilor de dezvoltare a afacerilor lor.

Avantaje oferite clienților

Cooperarea MAIB cu cele mai mari instituții de finanțare externe oferă clienților băncii multiple avantaje. Prin intermediul liniilor de finanțare din resursele internaționale clienții MAIB își pot dezvolta afacerile în condiții avantajoase, cu perioadă de grație, facilități fiscale și vamale, componentă de grant etc., iar aria afacerilor eligibile pentru finanțare este și ea diversă: comerț, producere, export, procurare utilaje, agricultură, industrie, vinificație, ș.a.

Aveți nevoie de finanțare? Moldova Agroindbank are soluțiile financiare cu plus de avantaje pentru afacerea Dumneavoastră. Beneficiați chiar astăzi de o consultație în sucursalele băncii. Profesionist, rapid, adaptate necesităților businessului Dumneavoastră experții MAIB vor identifica cele mai potrivite soluții de finanțare pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor.

Cu o cotă de piață de 34% a creditelor oferite businessului local Moldova Agroindbank este lider în domeniul creditării, contribuind la susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri din țara noastră și la creșterea economiei naționale.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal