Dronă, lampioane și dansul însurățeilor. Imagini de la nunta la care mire ar fi fost fiul lui Ion Chicu (FOTO)

Dronă, lampioane și dansul însurățeilor. Imagini de la nunta la care mire ar fi fost fiul lui Ion Chicu (FOTO)

Au apărut imagini video de la nunta petrecută la o vinărie de lux din satul Ulmu, r. Ialoveni, unde mire ar fi fost feciorul prim-ministrului Ion Chicu. Deși informația nu a fost confirmată oficial, zona a fost păzită strict, iar jurnaliștii n-au avut acces pe teritoriu. Proiectul media Cu Sens a reușit să capteze câteva imagini, inclusiv dansul mirilor. 

Potrivit jurnaliștilor Cu Sens, toate drumurile de acces către restaurant au fost împânzite de agenți de pază, care au restricționat accesul jurnaliștilor, inclusiv pe drumuri publice. Autoritățile locale au fost informate că, timp de două zile, niciun om nu are voie să calce pe acolo. „Primăriile satelor Ulmu și Horodca au fost anunțate prin scrisoare oficială din partea administrației localului [...] Astăzi și ieri sunt petrecute câteva lucrări genistice”.

Iată ce au reușit să surprindă reporterii (vedeți video pe pagina de Facebook a proiectului):

Publicitate

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcusens.md%2Fvideos%2F313575250067488&show_text=true&width=552&appId=2639271456174529&height=761

Sursa citată susține că a telefonat la vinăria la care s-a organizat ceremonia. Persoana care a răspuns la telefon a spus scurt: „Eu nu pot să vă ofer informații. În scurt timp, vă va telefona cineva”, însă nimeni nu a revenit cu un apel.

Anterior, la o emisiune TV, premierul Ion Chicu declara: „Eu înțeleg că trebuie să-mi fie rușine și nu pot veni la dumneavoastră să vă invit la nuntă și să vă pun într-o situație grea. Dumneavoastră sunteți o persoană responsabilă? Nu ați vrea să vă infectați? [...] Imaginați-vă, faci o mare petrecere seara, iar peste trei zile oaspeții tăi stau la Toma Ciorbă. Cine vei fi tu după asta?”, spunea el.

Precizăm că deputatul PAS Radu Marian a sesizat atât reprezentanții Ministerului de Interne, cât și Inspectoratul General al Poliției despre faptul că, în adresa sa, au parvenit informații, precum că la nunta fiului prim-ministrului Ion Chicu ar fi mai mult de 100 de invitați. Deocamdată, instituțiile vizate nu au răspuns la sesizare.

Amintim că la final de iulie, chiar premierul Chicu a anunțat că nunțile și cumetriile vor fi în continuare interzise, prin decizia Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică. Prin decizia CNESP s-a persmis organizarea omagierilor, meselor de pomenire și a altor evenimente în baza unor instrucțiuni, cum ar fi lipsa de dansuri, muzică și alte contacte sau alte condiții în care nu se respectă distanța socială, totul cu un număr de 50 de persoane invitate.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal