Chicu confirmă că ceremonia fiului său a avut loc: „Au participat doar unchii și mătușile” (VIDEO)

Chicu confirmă că ceremonia fiului său a avut loc: „Au participat doar unchii și mătușile” (VIDEO)

Prim-ministrul Ion Chicu a confirmat că în seara zilei de 28 august fiul său și-a celebrat căsătoria. Totuși, șeful cabinetului de miniștri a ținut să menționeze că nu a fost vorba despre o nuntă, ci de un eveniment cu un cerc restrâns de persoane. „Au participat doar unchii și mătușile fiului”, a subliniat Chicu în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR. 

„Pe 28 august a fost organizat un eveniment, o masă de sărbătoare. Fiul meu s-a căsătorit în 2019. Pe 30 august 2020 urma să fie nunta cu 150 de persoane, dar a fost anulată. Oricum, copiii au vrut să organizeze o masă cu cele mai apropiate persaone. Toate regulile impuse de comisie au fost respectate. La acest eveniment au participat exclusiv unchii și mătușile fiului meu”, a declarat premierul

„E mult politic, dar vreau să spun cu toată responsabilitatea - nu s-au încălcat regulile. Acest subiect rămâne închis”, a conchis Chicu.

Publicitate

AGORA amintește că anterior au părut imagini video de la o presupusă nuntă petrecută la o vinărie de lux din satul Ulmu, r. Ialoveni, unde se vehicula că mire ar fi fost feciorul prim-ministrului Ion Chicu. Deși informația nu a fost confirmată oficial, zona a fost păzită strict, iar jurnaliștii n-au avut acces pe teritoriu.

Întrebat dacă este legal ca angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) să asigure securitatea unui eveniment privat, Chicu a sugerat că explicațile trebuie cerute instituției.

„Întrebarea respectivă trebuie adresată la SPPS. Eu am toată siguranța că au fost respectate toate protocoalele”, a spus Ion Chicu.

Citește și: Dronă, lampioane și dansul însurățeilor. Imagini de la nunta la care mire ar fi fost fiul lui Ion Chicu

Precizăm că deputatul PAS Radu Marian a sesizat atât reprezentanții Ministerului de Interne, cât și Inspectoratul General al Poliției despre faptul că, în adresa sa, au parvenit informații, precum că la nunta fiului prim-ministrului Ion Chicu ar fi mai mult de 100 de invitați. Deocamdată, instituțiile vizate nu au răspuns la sesizare.

Amintim că la final de iulie, chiar premierul Chicu a anunțat că nunțile și cumetriile vor fi în continuare interzise, prin decizia Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică. Prin decizia CNESP s-a persmis organizarea omagierilor, meselor de pomenire și a altor evenimente în baza unor instrucțiuni, cum ar fi lipsa de dansuri, muzică și alte contacte sau alte condiții în care nu se respectă distanța socială, totul cu un număr de 50 de persoane invitate.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal