Ingredientele succesului. Află istoria fabricii care mai mult de 50 de ani produce conserve și sucuri din fructe și legume (VIDEO)

Ingredientele succesului. Află istoria fabricii care mai mult de 50 de ani produce conserve și sucuri din fructe și legume (VIDEO)

Gustul și calitatea produselor crescute în Republica Moldova sunt un exemplu bun de alimentație sănătoasă. De mai mulți ani producătorii locali depun eforturi mari pentru a răspunde cerințelor consumatorilor și pentru a le oferi calitate înaltă prin produse care corespund standardelor internaționale. Fabricile din țară continuă să se adapteze și să implementeze metode de păstrare și conservare a produselor locale, oferindu-le clienților siguranță, calitate și gust.

...

Publicitate

„Pe parcursul anilor, cele mai mari provocări au fost legate de piețele de desfacere, deoarece economia nu este stabilă și este foarte greu să dezvolți o piață și să investești. Ulterior, piețele se închid sau se întâmplă ceva în macroeconomie și este nevoie să accesezi alte piețe. Datorită faptului că produsele noastre au obținut certificarea internațională a calității, reușim să ne menținem și să fim apreciați de către consumatori”.

Oxana Petrovici, directoarea SA „Alfa-Nistru”

Autor:

La începutul lunii martie întreprinderea a trăit drama tuturor producătorilor locali – pandemia de COVID-19 i-a luat pe nepregătite, fără a avea un plan de rezervă. Mai mult decât atât. Orașul Soroca – localitatea în care întreprinderea își desfășoară activitatea – a fost plasat în carantină, iar odată cu această măsură au venit și limite ale pieței. Însă compania a reușit să-și continue activitatea, mizând și pe parteneriatul de încredere stabilit cu METRO, care i-a ajutat să beneficieze de o piață de desfacere sigură și stabilă. În colaborarea lor au pariat pe dezvoltarea mărcilor proprii METRO, pentru ca vizitatorii magazinelor din rețea să se bucure de produse cu un raport optim preț-calitate.

Oxana Petrovici, directoarea fabricii: „Colaborarea cu METRO a început în anul 2004. Din toată gama de produse ale fabricii, pentru METRO livrăm aproximativ 90 la sută. De mai mulți ani producem și produse pentru brandurile METRO „Aro” și „Metro Chef”. Sortimentul variat de produse pe care le livrăm include conserve, piureuri, sucuri, produse congelate etc. Această colaborare este foarte eficientă pentru compania noastră, deoarece METRO este un client foarte important pe piața din Moldova”.

METRO susține producătorul autohton

O piață de desfacere sigură le oferă producătorilor noștri încrederea că pot dezvolta o afacere durabilă acasă, în Moldova. Pentru METRO susținerea companiilor locale reprezintă o prioritate strategică, motiv pentru care construiește parteneriate bazate pe încredere și le oferă producătorilor locali mai mult decât o piață de desfacere: expertiză și suport. Avantajele colaborărilor de succes le simt cel mai bine consumatorii. Odată cu lansarea mărcilor proprii, METRO a reușit dezvoltarea unei game de produse de înaltă calitate și adaptată necesităților vizitatorilor magazinelor.

„La METRO credem că afacerile de succes se construiesc împreună. Aceasta este cea mai bună abordare pentru colaborare și suntem mândri că avem parteneri puternici în toate categoriile. Dezvoltăm mărci proprii cu producătorii moldoveni, pentru că astfel contribuim la dezvoltarea unui lanț de aprovizionare eficient. Stabilirea mai multor parteneriate cu producătorii locali aduce multiple avantaje pe termen lung, cum ar fi furnizarea de produse proaspete pentru clienții noștri și posibilitatea de a alege produsele în funcție de raportul preț-calitate”.

Lidia Lupușor, manager QA, METRO

Autor:

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal