Nuntă în pandemie. Circa 92 de invitați ar fi jucat la nunta unui ofițer de poliție din Chișinău (VIDEO)

Nuntă în pandemie. Circa 92 de invitați ar fi jucat la nunta unui ofițer de poliție din Chișinău (VIDEO)

Un ofițer de la Centrul pentru combaterea Crimelor Informatice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) ar fi încălcat decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică care interzice organizarea evenimentelor cu participarea a mai mult de 50 de invitați. ONunta acestuia a fost organizată într-un restaurant de pe str. Nicolae Iorga din mun. Bălți. La aceasta n-au lipsit mașinile de lux, ținutele vestimentare elegante dar și interpreți precum Igor Rusu, Anatol Mirzenco, Ion Suruceanu și Frații Ștefăneț, susțin jurnaliștii de la portalul NordNews de la Bălți. Jurnaliștii au numărat invitații care au venit la petrecere, iar în final le-a ieșit că cel puțin 92 de persoane au fost la eveniment.

Potrivit NordNews, este vorba de polițistul Feodor Țurcanu. Atât proprietara localului, cât și invitații au neagat că la nuntă au fost mai mult de 50 de persoane.

„– Avem informația că sunt peste 50 de persoane. – Nu, nu, nu…da, sunt 50 de persoane. – Mai mult de 50 de persoane. – Nu , nu sunt mai multe. – Noi i-am numărat, și sunt mult mai mulți invitați. – Puteți număra și înmulți exponențial…de unde sunteți dumnevoastră? – Suntem de la portalul de știri NordNews.md – Foarte bine. Mergeți și numărați oamenii”, a declarat Marina Slabco.

Publicitate

„– Sunt multe persoane, sunt peste 50 de oameni la nuntă? – Nu am numărat, nu știu. – Dar sunt? – Nu cunosc. Intrați și vedeți. – Fiodor Țurcanu joacă nunta? – Da. – Dumnealui lucrează în poliție, la Chișinău? – Da. – Și nașul acestuia este Dinu Țurcanu? – Nu cunosc cine este nașul. – Este cumva din Pelinia? – Cine? – Nașul. – Nu cunosc. – Dumneavoastră sunteți din Pelinia? – Da”, a firmat un invitat.

„– La această nuntă participă peste 50 de persoane? – Sunt fix 49. – Sunt 49 de persoane? – Da. Eu sunt al 49-lea. – Dumneavoastră cine sunteți? – Un invitat. – Noi am numărat că sunt peste 50 de persoane. – Poate cu lucrătorii. – Chiar dacă luăm în calcul și interpreții, sunt peste 50 de persoane. – Eu nu știu. Nu-i cunosc”, a spus un alt invitat.

Aceeași sursă mai scrie că mama lui Țurcanu, Aliona Țurcanu este soră superioară la Secția de Primire Urgente al Spitalului Clinic Municipal Bălți. Potrivit unor surse avizate din cadrul instituției medicale, aceasta ar fi folosit deseori numele fiului său în unele conflicte cu superiorii.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal