
Setea de putere și goana după bani îi poate determina pe unii oameni să ascundă sub preș adevărul. Irina Harea-Mardari îți spune cum reușești să rămâi puternic în fața minciunilor (VIDEO)
Sărăcia, setea de putere, goana după bani îi poate determina pe unii oameni să strivească în cioburi adevărul, apoi să-l ascundă sub preș. Jurnalista Irina Harea-Mardari este convinsă că minciuna are picioare scurte, iar adevărul este cea mai comodă cale pentru mersul prin viață. Autoarea proiectului „Oameni ca tine” a povestit de ce a decis să facă jurnalism corect și echidistant într-o țară în care o asemenea alegere înseamnă să mergi împotriva valului.
・
„Când am ales să mă fac jurnalistă am știu că drumul pe care urmează să merg trebuie să se transforme într-o scenă pe care adevărul și dreptatea să aibă rolurile principale. Nimic nu e prea greu când știm că cei pentru care scriem sunt oameni corecți, care știu să facă alegeri și care pot să deosebească adevărul de minciună”, a spus jurnalista.
Noi, la AGORA, avem ferma convingere că legăturile pe care le formăm cu cititorii noștri sunt capabile să treacă de limitele ecranelor. Când am lansat membership AGORA ne-am gândit că asta poate fi șansa noastră de a ne angaja în slujba celor care ne citesc. Și, cumva, asta ar însemna că devenim responsabili în fața oamenilor care ne plătesc pentru a le aduce în case informații corecte și utile.
Așa au apărut abonamentele „Fan”, „Susținător” sau „Ambasador”. Voi plătiți pe lună cam cât ați da pe a patra parte din coșul zilnic de cumpărături.
De ce ați face asta?
Pentru nouă că ni se pare destul de fain să avem niște șefi ca voi. Oameni deștepți, care știu să facă alegeri bune și care pot deosebi adevărul de minciună.
Ce primiți la schimb?
În afară de știri, reportaje text și video, no-comment-uri, podcast și editoriale? Păi, în afară de asta, pentru contribuția voastră financiară noi vă punem pe tavă site-ul fără publicitate, vouchere pentru cărți, invitație în grupul nostru privat, pe facebook, doar pentru echipă și membrii comunității noastre, follow up la materialele pe care voi ni le sugerați.
Mai mult, dacă sunteți, cumva, din tagma celor care decid să-și ia abonamente de „Ambasador”, veți avea acces și la raportul financiar al companiei. V-a mai propus cineva așa ceva până acum? Noi credem că nu.
Și, la urma urmei, oricum investim mare parte din venituri pentru a mânca. Ce-ar fi să ne diversificăm meniul și cu niște informații dătătoare de putere?