Maia Sandu vine cu acuzații la adresa lui Dodon: „Intenționează să cheltuie două milioane de euro pentru a cumpăra voturi din regiunea transnistreană”

Maia Sandu vine cu acuzații la adresa lui Dodon: „Intenționează să cheltuie două milioane de euro pentru a cumpăra voturi din regiunea transnistreană”

Candidata la alegerile prezidențiale din partea PAS, Maia Sandu, vine cu acuzații dure la adresa lui Igor Dodon. Lidera PAS declară că acesta ar fi pregătit două milioane de euro pentru a cumpăra voturi din regiunea transnistreană și ar falsifica documente pentru a deschide mai multe secții de votare în Est pentru moldovenii din diasporă.

„Nici să nu încerci să furi votul cetățenilor. Noi suntem mai mulți, mai puternici și îl vom apăra pe toate căile. Dodon nu și-a îndeplinit nicio promisiune electorală. În aceste zile primim tot mai multe semnale despre încercările lui Igor Dodon de a frauda aceste alegeri. Noi îi spunem să înțeleagă că vremea lui a trecut și fără să facă mizerie la aceste alegeri.

Dodon încearcă să pună în aplicare schemele folosite în 2016. El încearcă să împiedice votul cetățenilor din diaspora. Recurge la falsificarea actelor și semnăturilor pentru a deschide mai multe secții de vot în Est. Acesta e un caz penal, iar, în următoarele zile, colegii mei vor prezenta mai multe informații.

Publicitate

El încearcă să organizeze transportul și să plătească voturi din regiunea transnistreană. Igor Dodon intenționează să cheltuie două milioane de euro pentru a cumpăra voturi de regiunea transnistreană”, a declarat candidata la prezidențiale Maia Sandu.

În acest context, lidera PAS face apel la toate instituțiile statului să se mobilizeze și să „nu permită ilegalitățile contracandidatului ei Igor Dodon”.

De menționat că Igor Dodon nu a comentat acuzațiile lui Sandu. De altfel, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, a declarat că e vorba de niște „halucinații electorale”.

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu este candidata PAS la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Precizăm că alegerile prezidențiale vor avea loc în toamna acestui an, pe data de 1 noiembrie.

Potrivit ultimului sondaj realizat de compania „Intellect Group” în parteneriat cu Asociația obștească „Spero”, Igor Dodon și Maia Sandu ar ajunge să se bată în turul doi al alegerilor prezidențiale. Igor Dodon ar aduna 27,5% din voturi, iar Maia Sandu – 18,1%.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal