Aplicația VB24 Pay a fost folosită în acest an aproape dublu faţă de aceeași perioadă a anului trecut

Aplicația VB24 Pay a fost folosită în acest an aproape dublu faţă de aceeași perioadă a anului trecut

VB24 Pay este o experiență digitală unică în Moldova. Numărul celor care plătesc doar cu telefonul, prin portmoneul mobil VB24 Pay de la Victoriabank, este în permanentă creștere, ajungând în prezent la aproape 12.000 de utilizatori. În acest an, prin aplicația VB24 Pay s-au făcut 10.000 de tranzacții/lună, aproape de 2 ori mai multe  operațiuni decât în aceeași perioadă a anului 2019, anunță instituția bancară.

În decembrie 2019, odată cu lansarea noii identități a băncii a fost lansată, în premieră pentru Moldova, achitarea prin Garmin Pay. Astfel, utilizatorilor de carduri Visa și Mastercard de la Victoriabank le-a fost oferită posibilitatea înrolării cardurilor în smartwatch-urile de la Garmin compatibile. În fiecare zi din primul semestru din acest an au fost efectuate, în medie, 500 de plăți cu telefonul, prin VB24 Pay și cu ceasul, prin Garmin Pay, iar numărul acestora este în continuă creștere.

Publicitate

„Suntem mândri și bucuroși că putem pune la dispoziția clienților noștri un instrument sigur, modern și elegant de plată. Plata cu telefonul prin aplicația VB24 Pay este o experiență unica pe piața bancara din Moldova, iar cifrele operațiunilor prin aplicație și numărul utilizatorilor mereu în creștere este un feedback oferit din partea clienților care ne face să înțelegem că mergem în direcția corectă. Comoditatea și siguranța datelor clienților noștri sunt o prioritate pentru Victoriabank, iar aplicația VB24 Pay le oferă pe ambele și chiar mai mult.”

Bogdan Pleșuvescu, Președintele Comitetului de Direcție al Victoriabank

Autor:

Achitarea doar cu telefonul

VB24 Pay permite utilizatorilor, deținători de carduri Victoriabank să achite cumpărăturile contactless, printr-o simplă apropiere a smartphone-ului de POS-terminal sau de cititorul oricărui dispozitiv dotat cu o astfel de tehnologie.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și este disponibilă pentru smartphone-urile cu un sistem de operare Android 4.4 și versiuni superioare cu modulul NFC. Atât utilizatorii de carduri Visa cât și Mastercard de la Victoriabank pot beneficia de acest instrument util și sigur de plată.

Autentificarea în aplicație este posibilă prin parola creată la instalarea VB24 Pay, dar și prin amprentă digitală, ceea asigură securitatea banilor utilizatorilor. Datele cardului bancar nu se păstrează în aplicație și nu sunt utilizate în procesul operațional. Numărul cardului virtual, cât și istoria operațiunilor efectuate cu acesta, pot fi vizualizate printr-un click tastând pe imaginea cardului.

Victoriabank contribuie permanent la digitalizarea serviciilor sale și continuă să vină cu noutăți pentru clienți pentru o experiență cât mai bună a acestora în relația cu banca.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal