Clubul Sportiv de Tenis Acvila împlinește 5 ani de activitate. Ce rezultate înregistrează și ce dorințe au membrii pentru viitor (VIDEO)

Clubul Sportiv de Tenis Acvila împlinește 5 ani de activitate. Ce rezultate înregistrează și ce dorințe au membrii pentru viitor (VIDEO)

Clubul Sportiv de Tenis Acvila împlinește 5 ani de activitate. Sunt 5 ani de antrenamente, competiții, dezvoltare și bucurii împărțite cu micii și marii campioni. Iată de ce merită să optăm pentru acest sport, și la nivel de amatori, dar și profesionist și ce urări au membrii clubului, la această aniversare.

„Acești 3 ani îi întâlnim cu niște rezultate destul de bune, frumoase și cel mai mult mă bucură că situația este stabilă, atât la capitolul clienți, din punct de vedere organizatoric și cel mai important poate, din punct de vedere al personalului care la noi lucrează, este destul de bine.”

Nicolas Nicula, președintele Acvila Grup

Autor:

Publicitate

Clubul a dezvoltat 8 terenuri profesioniste, întreținute la cel mai înalt nivel. A fost dezvoltat oficiul de iarnă și terenurile acoperite pentru sezonul rece. Baza de clienți a crescut constant, fiind mereu diversificate vârstele jucătorilor.

„Sigur că Clubul a devenit a doua casă. Investesc aici emoții, timp, vreau ca să ajungem la un rezultat bun, care să-mi calmeze mie orgoliul în primul rând, dacă putem spune așa, să fiu mândră de ceea ce fac. Nu în ultimul rând să facem clienții noștri fericiți, deci ținem cont de asta”, ne declară Elizaveta Petcu, administratoare Tennis Club Acvila.

Autor:

Tennis Club Acvila găzduiește și Clubul celor mai mici jucători – Baby Tennis. În cadrul acestuia se antrenează micuți începând cu vârsta de 4 ani.

„Ne bucură mult atmosfera plăcută și primirea caldă pe care o avem din partea clubului. Aici se va găsi mereu o abordare profesionistă pentru fiecare client, îndeosebi pentru noi, având cei mai mici jucători ai Clubului nostru minunat – Baby Tennis”, recunoaște Irina Nagornova, antrenoare de tenis.

Autor:

Micii sportivi devin cu anii și cu mult antrenament mari campioni. Iar satisfacția cea mai mare a antrenorilor sunt rezultatele frumoase înregistrate de sportivi.

„Antrenez deja de 25 de ani în total și mereu mi-a fost interesant să-mi împărtășesc cunoștințele cu cei mai buni jucători ai țării și să încerc să-i promovez către arena internațională și uneori îmi reușește. Acesta este un joc, este interesant… nu doar alergi pur și simplu. Aici ai parte de azart, de „drive”, este mereu, în mare parte, la aer curat și pui în funcțiune majoritatea grupelor de mușchi. Se dezvoltă coordonarea, mișcările și desigur, nu în ultimul rând, creierul. De asta și îi ajută pe copii foarte mult în viață”, ne spune Evghenii Macarov, antrenor de tenis.

Autor:

...

Pentru progresul clubului muncesc activ toți cei implicați. Iar dezvoltarea continuă este pe ordinea zilei și în strategiile pe termen scurt și lung. Ce urări au aceștia pentru aniversarea de 5 ani a Tennis Club Acvila.

„În primul rând vreau să felicit pe colectivul nostru care lucrează aici, fiindcă el aici face ceea ce este de fapt clubul nostru. Vreau să felicit toți membrii clubului nostru, dar în primul rând antrenorii care au fost în tot acest timp aproape de noi. Și tot grupul nostru cu această aniversarea aceasta a unei companii tinere care este Tennis Club în cadrul grupului nostru.”

Nicolas Nicula, președintele Acvila Grup

Autor:

„Îi doresc Cubului Acvila multe succese, clienți minunați, antrenori buni, copii fericiți și ca toate să le meargă strună!”, declară Irina Nagornova, antrenoare, administratoare Club Baby Tennis.

„Doresc să văd cât mai mulți copilași care vor juca și vor câștiga la competiții și desigur îmi doresc să văd mai mulți amatori. La mulți ani Tennis Club Acvila!”, a recunoscut Alexandru Golban, antrenor de tenis.

„Să se dezvolte, să devină mai bun și mai bun, să aibă mereu noi clienți, campioni și să se dezvolte infrastructura: corturi de iarnă și atunci cred că tuturor ne va fi mai bine”, a spus Evghenii Macarov, antrenor de tenis.

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal