Adriana Făureanu, jurnalistă AGORA: „Totul are o notă de plată. Susține libertatea jurnaliștilor pentru un viitor care să îți aparțină” (VIDEO)

Adriana Făureanu, jurnalistă AGORA: „Totul are o notă de plată. Susține libertatea jurnaliștilor pentru un viitor care să îți aparțină” (VIDEO)

A fi jurnalistă înseamnă dragoste pentru oameni. Tot ceea ce faci, zilnic, e pentru dezvoltarea armonioasă a lor și comunității în care trăiesc. De aici vine necesitatea unor valori, precum încrederea, onestitatea și responsabilitatea. Ce ar fi dacă jurnaliștii ar promova prin intermediul materialelor sale alte principii ale umanității, unele toxice? Nu vreau răspuns la această întrebare. Tu îl știi prea bine. 

Am avut norocul să prind simțul valorilor sănătoase datorită unor oameni care cred în puterea lor nemărginită și le transmit mai departe prin acțiunile lor și fără prea multe vorbe.

Publicitate

„Să fii corectă și la locul tău”. Asta am tot auzit de la bunica, o femeie cu o verticalitate de fier încă din copilărie. Sunt cuvinte după care m-am ghidat toată viața. Am vrut eu sau nu. E legea care m-a condus încă de la vârsta de șapte ani în jurnalism cu naivitatea și convinsă până în rădăcini că asta e calitatea unui jurnalist liber - corectitudinea, onestitatea și curajul de a fi alături de oameni la bine și la greu.

A fi corect și onest e o expresie cu mai multe părți și culori. Fiecare are adevărul lui și e firesc. Datoria noastră e să îți oferim informația în forma curată, neatinsă de umbra intereselor ascunse, iar la final tu vei decide care e adevărul tău.

Însă, totul are o notă de plată. A ta e să susții libertatea, curajul echipei AGORA care îți oferă la minut produse media lucrate cu pasiune, cu grija ca viitorul să îți aparțină.

Vezi aici și: Diana Boico, despre educația financiară în rândul femeilor, cum e să fii parteneră Ogilvy, tendințe în publicitate și psihiatrie | Nota de Plată (VIDEO)

În acest scop, ți-am pregătit un instrument simplu, dar foarte avantajos. De câteva luni, am lansat serviciul de membership AGORA , care îți permite să fii mai aproape de întreg procesul de creație a materialelor jurnalistice, mai aproape de noi.

Alege un abonament de „Fan”, „Susținător” sau „Ambasador”, contra unei sume absolut modeste. Mulțumirea noastră vine în formă de reduceri la evenimentele noastre, invitații la teatru, follow up la materialele pe care voi ni le sugerați. Cei care vor lua abonamente de „Ambasador” vor vedea raportul financiar al companiei.

Și după cum îți spuneam mai sus, fă tot ceea ce poți pentru a transmite familiei și societății din care faci parte, cele mai frumoase, sănătoase principii, iar asta doar cu ajutorul unor informații de calitate și desigur prin intermediul presei independente.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal