Violeta Ivanov s-a lansat în campania electorală. Ilan Șor: „Sunt sigur că Moldova se va transforma într-o mică Singapore”

Violeta Ivanov s-a lansat în campania electorală. Ilan Șor: „Sunt sigur că Moldova se va transforma într-o mică Singapore”

Violeta Ivanov s-a lansat în campania electorală. Pretendenta la fotoliul de președinte promite indemnizații de 166 mii de lei la naștere, mai multe magazine și farmacii sociale, drumuri bune, judecători responsabili și infrastructură dezvoltată. De altfel, prezent la eveniment în format online, liderul Ilan Șor a declarat că e convins că R. Moldova se va transforma într-o mică Singapore. 

„Fiecare componentă este împărțită în direcții, renașterea economică în țară. R. Moldova are nevoie strigentă pentru climatul de afaceri pentru a atrage investiții străine, iar pentru asta trebuie să asigurăm o justiție corectă și independentă financiar și politic, cu judecători responsabili și instituții ale statului funcționale. Pentru a atrage investiții, e necesară dezvoltarea infrastructurii locale, precum drumuri bune, localități iluminate, infrastructură socială dezvoltată. Anume așa, au fost atrase la Orhei, investiții străine care asigură locuri de muncă bine plătite pentru locuitorii din raioanele vecine.

Anume așa se lucrează și în Taraclia. În același timp, optez pentru monopolul de stat la comercializarea țigărilor și alcoolului. Acestea ne va permite să implementăm un trai decent. Asta înseamnă pentru început pensii minime de cinci mii de lei, indemnizație la nașterea copilului de 16 mii de lei și 24 de mii de lei pentru nașterea al doilea și al treilea copil. Asta înseamnă și indemnizații lunare de 500 lei pentru fiecare copil până la vârsta de 18 ani, extinderea de magazine sociale, medicină și eduacție gratuită pentru toți. În fiecare localitate va funcționa școala, grădinița, dotată cu tehnică modernă, sisteme de irigare care va permite consumarea produselor autohtone. Este nevoie de o conlucrare în instituțiile statului. Programul nostru include decizii dure, însă doar echipa noastră e gata să facă față. Sunt sigură că ne va reuși. Moldova merită schimbări”, a spus Violeta Ivanov.

Publicitate

La fel, colegii de partid au ținut să își susțină reprezentanta la prezidențiale.

„Dacă să vorbim de calitățile doamnei Ivanov, dar vorbim de un plan concret. La fel, nu mai puțin important, ea reprezintă un partid care nu are de roși. Toții reprezentanții au demonstrat prin fapte că merită să aibă încrederea cetățenilor. Ar putea să convingă cetățenii noștri”, a declarat Petru Jardan.

„Astăzi avem onoarea de a veni cu cel mai profesionist candidat care are experiență în diferite posturi și domenii. A văzut mai multe etape de dezvoltare. Toți cei care au început calea noastră de succes le urăm succese. Este o dovadă că țara noastră poate fi mai dezvoltată. Din numele echipei, cerem să ne susțineți. Rudele și cunoscuții dvs au șansa să revină acasă”, a declarat Marina Tauber.

La rândul său, liderul Partidului Șor, Ilan Șor, e convins că R. Moldova va fi transformată într-o mică Singapore.

„Eu mă bucur să vă văd. Noi am demonstrat că se poate și ne ținem de cuvânt. Noi știm ce vrem și știm. Da, eu sunt sigur că Moldova se va transforma într-o mică Singapore. Eu cred în noua președintă Violeta Ivanov. Noi nu vom avea un președinte, ci un profesionist. Ea știe să își apere echipa și țara”, a declarat liderul Ilan Șor.

Până acum, în cursă au fost înregistrați următorii candidați: Renato Usatîi (PN), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (c. independent, susținut de PSRM), Violeta Ivanov (PP Șor) și Maia Sandu (PAS).

Așteaptă decizia CEC Dorin Chirtoacă, înaintat de blocul Unirea, și Octavian Țîcu, de la PUN.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal