Cum va arăta viitorul magazin Kaufland din Municipiul Ungheni și ce salarii promite compania angajaților (FOTO)

Cum va arăta viitorul magazin Kaufland din Municipiul Ungheni și ce salarii promite compania angajaților (FOTO)

După deschiderea primului magazin în municipiul Bălți, al treilea din Republica Moldova, Kaufland Moldova vine cu altă noutate bună și anunță începutul construcției magazinului în municipiul Ungheni, care este amplasat pe strada Eminescu 67. În acest fel, compania își continuă angajamentul privind extinderea proiectului investițional în Republica Moldova.

În acest context, Directorul Executiv Kaufland Moldova, Dona Răpciugă a avut o întrevedere cu primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros, pentru a discuta despre etapele lucrărilor de construcție și termenii de implementare a proiectului.

„Kaufland își continuă planurile de extindere în Republica Moldova, conform strategiei deja existente și ne bucurăm, că am dat start lucrărilor de construcție într-un oraș, unde știm că locuitorii deja sunt familiarizați cu conceptul nostru. Alături de partenerii locali de construcție vom aduce în Ungheni un magazin realizat după cele mai noi standarde. Totodată, pentru locuitorii municipiului vom asigura produse de calitate, parteneriate locale durabile și grijă față de comunitatea în care ne dorim să lucrăm”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Autor:

Publicitate

În cadrul întrevederii, Primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros, a salutat decizia Kaufland de face investiții în orașul Ungheni.

„Salutăm intenția și planurile de dezvoltare ale companiei Kaufland în municipiul Ungheni. Ne exprimăm toată deschiderea, pentru că astfel de parteneriate economice sunt baza unei dezvoltări durabile a municipiului Ungheni. Noi investiții înseamnă locuri de muncă, servicii și produse mai calitative și noi proiecte pentru comunitate”, a subliniat Primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros.

Autor:

Parteneri de construcție autohtoni

Ținând cont de principiul regionalității, colaborarea cu producătorii locali reprezintă o prioritate pentru Kaufland. Astfel, majoritatea partenerilor Kaufland pentru operațiunile imobiliare, aferente construirii magazinului sunt autohtoni. Pentru construcția magazinului vor fi utilizate doar materiale certificate în Uniunea Europeană (CE), care corespund celor mai înalte standarde de siguranță și protecție.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal